banner der viser glade Loxam medarbejdere der har modtaget en pris for diversitet i byggebranchen.

LOXAM som arbejdsplads

Vi er meget mere end udlejning - vi er en stor international familie.
glade Loxam medarbejdere der har vundet en pris for diversitet i byggebranchen

Vinder af Byggeriets Diversitetspris 2022

Indsatsprisen uddeles på Byggeriets Diversitetsdag til personer eller organisationer, som fortjener en særlig anerkendelse for deres indsats for at tiltrække flere kvinder til bygge- og anlægsbranchen. Alle, både privatpersoner, virksomheder og organisationer, kan indstille kandidater til prisen.
 

"Vi takker for den flotte pris, og en helt fantastisk dag i selskab med seje kvinder, og mennesker der ønsker at gøre en forskel. Vi er taget hjem med ny inspiration, så vi kan gøre det endnu mere attraktivt, at søge ind i udlejningsbranchen som kvinde. Målet er sat, og vi glæder os til at fortsætte rejsen" Carsten Hoeck, CEO
 

to telte er sat op i grønne omgivelser for at danne rammen om Loxam's Loxam Games

Hvert år samles vi til LOXAM Games

Både LOXAM og JM Trykluft medarbejdere fra hele landet er samlet.  Dagen står på teamøvelser og konkurrencer gennem geocaching, bueskydning, segway kørsel, luftgevær og meget andet. Indimellem konkurrencer og lege er der tid til gode snakke, fællesspisning og ikke mindst fadøl at slukke tørsten på. Alt dette for at skabe minder, historier og nye fællesskaber på kryds og tværs, som vi tror på løfter vores samarbejde, trivsel og gode kollegaskab. Skal du være en del af LOXAM familien? Tjek vores ledige stillinger.

En samling af Loxam medarbejdere i ambassadørkorpset står på en græsplæne med knyttet næve i vejret

LOXAM's ambassadør program

LOXAM har et medarbejderdrevet ambassadørprojekt, hvor formålet er, at inspirere og medvirke til at skabe branchens bedste arbejdsplads. Ambassadørerne er frivillige deltagere fra hele landet, og de arbejder for at støtte ledelsen og kollegaer med initiativer, der kan udvikle LOXAM som arbejdsplads.

I tillæg til vores virksomhedsværdier har medarbejderne udviklet et samarbejdsmanifest, der skal styrke fællesskabet og bidrage til et positivt arbejdsmiljø.

En gruppe Loxam medarbejdere der glade står og netop har afsluttet DHL-staffetten.

Vi løber DHL stafetten hvert år

Hvert år løber vi DHL stafetten i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Det er en god mulighed for at samle kollegaer på tværs af afdelinger til en hyggelig aften med 5 km løb og lidt aftensmad. At arbejde for LOXAM er meget mere end udlejning.

En flok glade Loxam medarbejdere står foran nogle regnbueflag for at vise at de støtter LGBTQIA+ personers ret til at eksistere uden diskrimination

LOXAM støtter op om Copenhagen Pride og LGBTQIA+ miljøet

Vi hylder retten til forskellighed. LOXAM ønsker at være en rummelig og tryg arbejdsplads - et godt sted at være. Der er plads til alle i LOXAM.

En gruppe Loxam-medarbejdere står i en armcirkel med hånden mod midten

Together we grow

I LOXAM har vi værdisættet "together we grow" - sammen skaber vi forandringen og sammen når vi målet. Vi har også værdierne "passion to serve", "passion to learn" og "passion to innovate". Alle værdierne er bygget på fællesskab, passionen til sit arbejde og plads til udvikling.

Billede fra Loxam's interne fodboldturnering

LOXAM World Cup - Hvert andet år

Hvert andet år afholder vi LOXAM World Cup, som er en fodboldturnering blandt alle landede i LOXAM. Her sender vi fra Danmark et hold kollegaer ud i Europa for at spille fodbold. Måske du skal med næste gang?

Kontakt os

{{ actionLabel }}