Læssemaskiner

Filtre (0)

Type


  • LOXGREEN
Læssemaskine Batteri 2,3 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Læssemaskine Batteri 2,3 ton

Emissionsfri

Ref.. 058-0110

Læssehøjde (m) : 1,79

Flere oplysninger

fra:

4.228,75 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Udlejning af batteri læssemaskine

Hos Loxam finder du alt, hvad du har behov for af stort som småt materiel, der kan hjælpe dig med at få arbejdet gjort. Vi har gennem mange år forsynet virksomheder indenfor anlæg- og byggebranchen, industrien og håndværksfagene med solide udlejningsløsninger, der imødekommer den enkelte virksomheds behov. Som verdens tredjestørste materieludlejer og med en en imponerende maskinpark tællende 650.000 enheder, hvilket i øvrigt er europæisk rekord, har vi ganske enkelt alt, hvad du har behov for af materiel til udlejning. Hos os finder du alt fra lifte og platforme over jord- og anlægsmateriel til vores kategori af bæredygtigt materiel, der blandt andet indbefatter en batteri-drevet læssemaskine. 


Er det en læssemaskine til el, du er på udkig efter, har vi en sådan til udlejning her hos os. En sådan maskine er et uundværligt arbejdsredskab, når der skal flyttes materiale fra et sted til et andet, og en læssemaskine kan have stor anvendelighed indenfor en lang række forskellige brancher. Vælger du en læssemaskine til el får du en multifunktionel maskine, der er særdeles velegnet til indendørs arbejdsopgaver, da en elmotor ikke forurener som en almindelig brændstofmotor gør. Det sikrer ikke mindst et bedre arbejdsmiljø, men også et mindre CO2-udslip til gavn for miljøet. 


Med en batteri-drevet læssemaskine får du et bæredygtigt alternativ til den traditionelle model, som drives af brændstof, og til visse arbejdsopgaver kan den elektriske variant være en fordel at vælge.

 
Find bæredygtigt materiel hos Loxam

I Loxams store sortiment af bæredygtigt materiel finder du udover elektriske læssemaskiner en lang række andre maskiner, der drives af batteri, ved hjælp af elektrisk tilslutning eller ved hjælp af en hybridmotor, der ved at tillade maskinen at skifte mellem batteri og forbrændingsmotoren skåner miljøet for noget emission. Fælles for de mange forskellige maskiner, du finder blandt vores sortiment af bæredygtigt materiel, er, at disse maskiner alle forurener mindre end deres konventionelle, brændstofdrevne alternativer, og at de hermed tilbyder dig mere bæredygtige arbejdsredskaber til gavn for både arbejdsmiljøet og miljøet i et bredere perspektiv.

 
Ønsker du at leje en bæredygtig læssemaskine hos Loxam, har vi gjort det både let og enkelt for dig at gøre det her på siden. Har du spørgsmål vedrørende maskinen eller andet af vores bæredygtige materiel, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os. Det kan du enten gøre via af mail eller telefonisk, ligesom du naturligvis altid er velkommen forbi i en af vores mange lokale afdelinger.

Kontakt os

{{ actionLabel }}