Filtre (0)

Type


  • LOXGREEN
Søjlelift Batteri 8 m

Forbeholdt erhvervskunder

Søjlelift Batteri 8 m

Batteri - 8 m arbejdshøjde

Ref.. 049-0006

Vægt (kg) : 1950

Flere oplysninger

fra:

1.830,00 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Søjlelift Batteri 10 m

Forbeholdt erhvervskunder

Søjlelift Batteri 10 m

Batteri - 10 m arbejdshøjde

Ref.. 049-0007

Vægt (kg) : 2677

Flere oplysninger

fra:

2.122,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Søjlelift Batteri 12 m

Søjlelift Batteri 12 m

Batteri - 12 m arbejdshøjde

Ref.. 049-0008

Vægt (kg) : 4900

Flere oplysninger

fra:

3.255,00 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Søjlelift Batteri 5-6 m

Forbeholdt erhvervskunder

Søjlelift Batteri 5-6 m

Batteri - 5-6 m arbejdshøjde

Ref.. 049-0005

Vægt (kg) : 790

Flere oplysninger

fra:

1.256,25 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Batteri-drevet søjlelift fra Loxam
Som verdens tredjestørste materieludlejer med 1.100 afdelinger fordelt i 30 forskellige lande og med en maskinpark, der tæller mere end 650.000 enheder, hvilket gør den til den største i europæisk sammenhæng finder du altid det materiel, du står og mangler. Hos Loxam er vi således specialiseret til at udleje funktionelt og kvalitetssikret materiel til langt de fleste opgaver indenfor bygge- og anlægsbranchen, industrien og håndværksfagene. Hos Loxam har du altid mulighed for at finde helhedsorienterede løsninger til dit projekt, ligesom det naturligvis også er muligt blot at leje en enkelt maskine for en kortere periode.

Har du brug for en lift, når du skal have løftet en arbejdsopgave, finder du hos Loxam en lang række forskellige typer til udlejning. Hos os finder du således alt fra liftvogne, rotationslæssere og batteri-drevne søjlelifte, så det er intet problem at finde det helt rigtige lift til at få løst din opgave. Er en søjlelift til el lige det du mangler til at komme videre med dine arbejdsopgaver, finder du her på siden flere forskellige varianter til udlejning. Hos os finder du selvkørende søjlelifte til batteri med varierende arbejdshøjde, der alle egner sig fremragende til at navigere og lette arbejdet, hvor pladsen er trang. De batteri-drevne søjleliftes vertikale løft kræver kun et begrænset areal at manøvrere på, og er derfor oplagte valg, når der eksempelvis arbejdes med vedligeholdelse, klimatekniske installationer og elektricitet. Alle vores søjlelifte er selvkørende, men kræver tilstedeværelsen af en operatør og en assistent på nederste post.  

Stort udvalg af bæredygtigt materiel til udlejning
Loxams fundament har en iboende bæredygtig filosofi, nemlig den at du kan leje fremfor at eje, og det er naturligvis en gevinst for miljøet, hver gang en virksomhed vælger at bruge sine ressourcer med omtanke. Men hos Loxam finder du også et stort udvalg af bæredygtigt materiel, herunder vores søjlelifte til el, der på grund af deres elektriske egenskaber sparer miljøet for unødig belastning i form af emission. Ved at tilvælge elektrisk materiel, hvor det er muligt og forsvarligt træffer du en bæredygtig beslutning til gavn for miljøet, arbejdsmiljøet og ikke mindst sparer virksomheden penge på de stigende omkostninger, der er forbundet med brugen af fossile brændstoffer. 

Se nærmere på vores udvalg af bæredygtige søjlelifte og find lige nøjagtigt den variant, du mangler for at få løftet opgaven. Har du afklarende spørgsmål vedrørende de forskellige varianter, er du velkommen til at rette henvendelse til os.

Kontakt os

{{ actionLabel }}