Filtre (0)

Type


  • LOXGREEN
Scooter Batteri

fra:

1.111,25 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
UTV m/lad Batteri

Forbeholdt erhvervskunder

UTV m/lad Batteri

Ref.. 079-0046

Lastekapacitet (kg) : 250

Flere oplysninger

fra:

1.421,25 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Find batteri scooter hos Loxam
Hos Loxam finder du alt hvad du har behov for, hvis du arbejder inden for bygge- og anlægsbranchen eller din beskæftigelse ligger inden for industrien eller håndværksfagene. Hos Loxam er vi nemlig specialister i udlejning af materiel til netop de ovennævnte brancher, og vi er tilligemed 3. største materieludlejer på verdensplan. Hos os er du således næsten garanteret at finde lige netop det arbejdsredskab, værktøj eller andet tilbehør du står og mangler blandt vores imponerende og omfangsrige sortiment. Hos os finder du nemlig alt fra stilladser til byggepladsen over diverse skiltevogne til signalering til batterier til scootere. 

Leder du efter et batteri til en scooter, finder du også et sådant til udlejning sammen med en lang række andet bæredygtigt materiel her på siden. Og hos Loxam er det både nemt og enkelt at leje et batteri til din scooter eller andet materiel, du netop står og mangler for at komme videre med dit arbejde. Når du har lagt dit batteri til scooter i kurven, skal du blot indtaste den ønskede lejeperiode og prisen udregnes automatisk for dig. Har du behov for at leje materiel i weekenden eller på helligdage kan du kontakte vores support, der kan hjælpe dig med dette eller du kan rette henvendelse til en af Loxams afdelinger.  

Vi har fokus på bæredygtige løsninger
Hos Loxam har vi fokus på bæredygtige løsninger - både dem, der hjælper dig med at få arbejdet gjort på byggepladsen eller i industrien, men også dem, der giver dig mulighed for at tilgodese både miljøet og virksomhedens pengepung. Står du eksempelvis og mangler et el scooter batteri kan det vise sig at være en både bæredygtig og rentabel løsning for din virksomhed at leje et frem for at eje det. Særligt, hvis du kun har brug for det i en kortere periode, kan det udgøre en betragtelig omkostning at anskaffe sig et nyt, ligesom det endvidere kan udgøre en belastning af miljøet at anskaffe sig nyt materiel uden at gøre brug af det ofte. 

Hos Loxam tilbyder vi vores ekspertise og store sortiment til de situationer, hvor det giver mest mening for virksomheden at leje fremfor at eje. Vores store og velassorterede sortiment kan imødekomme de allerfleste forespørgsler og behov som vores mange kunder måtte have. 

Så har du behov for at leje et el scooter batteri kan vi hos Loxam naturligvis også være behjælpelige med det. Og det er tilmed både nemt og enkelt. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}