Filtre (0)

Type


  • LOXGREEN
Motorbør Batteri

Motorbør Batteri

Emissionsfri

Ref.. 011-0021

Lastekapacitet (kg) : 700
Volumen (L) : 400

Flere oplysninger

fra:

1.107,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Dumper Batteri 1 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Dumper Batteri 1 ton

Emissionsfri

Ref.. 011-8150

Lastekapacitet (kg) : 1000

Flere oplysninger

fra:

2.642,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Dumper Batteri 5,5 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Dumper Batteri 5,5 ton

Emissionsfri

Ref.. 011-8107

Lastekapacitet (kg) : 5500
Volumen (L) : 3500

Flere oplysninger

fra:

17.572,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Dumper Batteri 1,5 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Dumper Batteri 1,5 ton

Emissionsfri

Ref.. 011-8071

Lastekapacitet (kg) : 1500

Flere oplysninger

fra:

2.642,50 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Udlejning af bæredygtigt materiel

Hos Loxam tilbyder vi udlejning af maskiner til erhverv og privat. På denne måde slipper I for selv at skulle ud og investere i maskiner, hvilket både sparer jer selv for en masse penge, og samtidig sparer kloden for CO2, fordi vi deler materiellet. Derved opnår i et mere økonomisk og bæredygtigt alternativ til at købe jeres egne maskiner. 

Vores udvalg inkluderer blandt andet et bredt sortiment af maskiner på el-motor. Vores elektriske maskiner er udviklet med øje for funktionalitet og miljø, hvor vi blandt andet sætter en ære i at mindske forurening og støjniveau. Ved brugen af vores batteridrevne maskiner kan I altså få en hjælpende hånd til at nå jeres CSR mål.

Udlejning af elektrisk motorbør
Hos Loxam tilbyder vi eksempelvis udlejning af motorbør på batteri. El motorbøren er nemt at betjene samtidig med, at den næsten er lydløs, hvilket gør den optimal til brug i byerne samt indendørs brug. Her er der for eksempel. heller ikke behov for brug af høreværn. Vores batteridrevne el motorbør er let at betjene og kræver samtidig minimal vedligeholdelse, hvilket bidrager til en både effektiv og ikke mindst miljørigtig maskine. På grund af batteri motorbørens lave læssehøjde samt funktionelle design, kan du nemt manøvrere rundt på trange og snævre steder.

Udlejning af bæredygtig dumper 
Hos Loxam tilbyder vi også udlejning af el-dumpere. Batteri dumperen er samtidig emissionsfri takket være motorbørens el-motor og batteripakke. Dette egner sig særligt godt til håndtering af materiale, hvor udstødnings- eller støjemissioner er uønsket, ved eksempelvis arbejde i indre bydele eller i bygninger. Batteri dumperen er firehjulstrukket, hvilket gør den agil og den perfekte maskine til arbejde i ujævnt terræn. Skulle du derfor have behov for håndtering af materiale, eksempelvis flytning af jord, og prioriterer både økonomi og bæredygtighed, så er vores dumper på el derfor det optimale valg. 

Kontakt os for udlejning af bæredygtige maskiner
Hos Loxam har vi specialiseret os i udlejning af elektriske maskiner. Vores maskiner er altid blandt de nyeste modeller og inkluderer naturligvis fuld service og vedligeholdelse. På trods af, at maskinerne altid er nyservicerede, kan der opstå fejl og driftstop. Derfor sidder vores dygtige udlejningskonsulenter altid klar på vagttelefonen, så du kan få hjælp, hvis der opstår problemer uden for normal arbejdstid. 

Ønsker du leje af elektriske maskiner for en længere periode, kan vi tilpasse lejeperioden efter dine behov. Gennem vores Loxam Minilease opnår du nemlig komforten ved at eje, samtidig med at du opnår alle fordelene ved at leje.

Kontakt os

{{ actionLabel }}