Filtre (0)

Type


  • LOXGREEN
Jordloppe Batteri 70 kg

Jordloppe Batteri 70 kg

Emissionsfri

Ref.. 023-0501

Fod bredde (mm) : 280

Flere oplysninger

fra:

942,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Pladevibrator Batteri 80/100 kg

Pladevibrator Batteri 80/100 kg

Emissionsfri

Ref.. 020-0070

Fod bredde (mm) : fra 500 600

Flere oplysninger

fra:

942,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Pladevibrator Batteri <300 kg

Forbeholdt erhvervskunder

Pladevibrator Batteri <300 kg

Emissionsfri

Ref.. 020-8025

Fod bredde (mm) : 500

Flere oplysninger

fra:

1.678,75 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Pladevibrator Elektrisk 80 kg

Pladevibrator Elektrisk 80 kg

Ref.. 020-0500

Fod bredde (mm) : 400

Flere oplysninger

fra:

523,75 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Leje af bæredygtige pladevibrator og jordloppe

Søger du udlejning af bæredygtige pladevibratorer? Så er du havnet det rette sted. Hos Loxam har vi et bredt udvalg af udlejning af batteridrevne pladevibratorer til både private og erhverv. På denne måde undgår du altså for at skulle ud og investere mange tusinde kroner i jeres egen pladevibrator samtidig med, at du kun har pladevibratoren i præcis den periode, du skal bruge den i. Skulle jeres arbejde trække ud, kan du nemt forlænge udlejningsperioden. Ved leje af en pladevibrator på el fra Loxam får du et kvalitetsprodukt, som du kan stole på. Skulle du have brug for hjælp og rådgivning til håndtering og anvendelse, står vi naturligvis også klar til yde dig den bedste service. 

Hvordan fungerer en pladevibrator på el?
En pladevibrator er en maskine, som blandt andet benyttes til klargøring af flisebelægning og støbning af gulv. Ved hjælp af maskinens tyngde samt motorens evne til at få bundpladen til at vibrere skabes et tryk, der presser underlaget sammen. Maskinen komprimerer eksempelvis sand, grus, stenfyld og belægningssten, således du opnår et jævnt og fast underlag til at lægge fliser og sten på. Ved efterfølgende komprimering sikrer pladevibratoren, at fugerne fyldes helt ud af afretningssandet, som trykkes op mellem fugerne. 

Tænk på miljøet og dine medarbejdere - lej en pladevibrator på batteri
Hos Loxam består en stor del af vores sortiment af bæredygtige, elektriske arbejdsmaskiner - herunder pladevibratorer på el. Vores elektriske pladevibrator er emissionsfri, hvorfor den særligt egner sig til brug i opgaver, hvor du arbejder i dårligt ventileret omgivelser, da den ikke udleder udstødningsgasser. Vores maskiner er derfor ideelle til arbejde, hvor forbrændingsmotorer ikke bør bruges, blandt andet i tunneler samt tætbefolkede byområder. Dette letter samtidig vedligeholdelsen af maskinen, da der hverken er filtre eller motorolieskift, der kræver din opmærksomhed. Skulle uheldet alligevel være ude, og du oplever problemer med din pladevibrators batteri, eller har andre komponenter der driller, tilbyder vi naturligvis fuld service. Når du benytter dig af en bæredygtig pladevibrator på el, skåner du altså både miljøet for CO2, samtidig med at dine medarbejdere udsættes for et meget lavere støjniveau uden udstødningsemissioner. 

Udnyt de mange fordele ved leje af en elektrisk pladevibrator
Når pladevibratorens batteri er fuldt opladt, har du nok strøm til at udføre alt arbejdet på en gennemsnitlig arbejdsdag. Batteriet kan nemt udskiftes uden brug af værktøj og kan anvendes til meget andet entreprenørmateriel. Vores batteridrevne pladevibrator er altså særdeles konkurrencedygtig over for konventionelt drevne plader i forhold til ydelse. Den er især effektiv til komprimering af belægningssten og sparer omkring 70% i energiomkostninger sammenlignet med en benzindreven pladevibrator i samme vægtklasse.

Kontakt os

{{ actionLabel }}