Vinduesløfter

Filtre (0)

Type


Vakuumglasåg til minikran

Forbeholdt erhvervskunder

Vakuumglasåg til minikran

Ref.. 059-0045

Maksimal løftekapacitet (kg) : 320

Flere oplysninger

fra:

2.351,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Vinduesløfter Batteri 380 kg

Vinduesløfter Batteri 380 kg

Ref.. 059-0128

Maksimal løftehøjde (m) : 2.8

Flere oplysninger

fra:

3.543,75 kr.
* Inkl. moms/dag
Vinduesløfter Batteri 200 kg

Vinduesløfter Batteri 200 kg

Ref.. 059-0028

Maksimal løftehøjde (m) : 2650

Flere oplysninger

fra:

3.112,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Vinduesløfter Batteri >650 kg

Vinduesløfter Batteri >650 kg

Ref.. 059-0129

Maksimal løftehøjde (m) : 4.1

Flere oplysninger

fra:

5.497,50 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Leje af vinduesløfter

Lej en effektiv vinduesløfter 

Skal du i gang med en større opgave, hvor du skal udskifte eller montere flere nye vinduespartier? Så kan du lette dit arbejde betydeligt med en vinduesløfter, der sparer dig for masser af slid og slæb.

 

Hos Loxam kan du leje alt, hvad du har brug for, når det kommer til maskiner og materiel. Mangler du en vinduesløfter, så har vi flere forskellige modeller at vælge mellem. Vi lejer vinduesløftere ud til både private og erhvervsdrivende, men nogle af vores maskiner er forbeholdt erhvervskunder.

 

Hvor finder du os så henne? Du finder os over hele landet. Med 28 afdelinger spredt ud over hele Danmark, er der aldrig langt til din nærmeste Loxam-afdeling.


Derfor skal du leje en vinduesløfter gennem os

  • Du får en klargjort maskine, der er klar til at blive taget i brug.
  • Du slipper for selv at skulle ud at købe.
  • Du bestemmer selv, i hvor lang tid du vil leje.
  • Du kan vælge mellem forskellige typer af vinduesløftere.
  • Du kan leje en vinduesløfter til en god pris.
  • Lej lovligt udstyr til løftearbejde 


Der er i dag nogle skrappe krav fra arbejdstilsynet, som du skal overholde, hvis du driver en virksomhed. Der er blandt andet nogle begrænsninger for, hvor meget dine medarbejdere må løfte. For at passe godt på dine medarbejdere og for at effektivisere deres arbejdsgang kan du med fordel anvende godkendt udstyr til løftearbejde.

 

Vinduesløftere er en måde at fjerne en del af vægten fra dine medarbejderes skuldre. Og alle de varianter, du kan leje gennem os, er både godkendte og lovlige. 

 

Find præcis den vinduesløfter, du står og mangler

Hos Loxam kan du leje forskellige former for vinduesløftere. Hvad enten du har brug for en, der kan løfte op til 380 kg, eller du søger en, der kan løfte tunge elementer ekstra højt op i luften, finder du det her hos os.

 

Vores udvalg er stort, og der er ikke den forespørgsel, vi ikke kan imødekomme. Leder du efter en maskine, der ikke er at finde her på siden? Så hører vi gerne fra dig. Det kan sagtens være, at vi kan skaffe den til dig alligevel.  

 

Effektiviser dit arbejde med en vinduesløfter

Med en vinduesløfter er det ikke længere umuligt for en mand alene at håndtere de vinduer, der skal monteres. Du kan altså beregne mindre arbejdstid, når du får hjælp fra en sådan maskine. En vinduesløfter kan håndtere både små og store vinduer, og med dens hjælp kan du undgå en masse slid og slæb.

 

Lej den maskine, du har brug for, allerede i dag. Så sørger vi for at have en klargjort maskine til dig, når du gerne vil i gang med at bruge den.

 

Hvad koster det at leje en vinduesløfter?

Når du skal leje en vinduesløfter, kan der være stor forskel på lejebetingelserne. Det kan være, at du kun skal bruge den for en enkelt dag, eller at du har brug for at leje den over flere dage eller uger. Der er også forskel på prisen på de enkelte varianter, der har hver deres løftekapacitet og forskellige funktioner.

 

Vil du gerne have en konkret pris, vil vi derfor bede dig om at kontakte os. 

Kontakt os allerede i dag

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 70 15 44 00 eller ved at skrive til os via vores kontaktformular. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige materiel og til at give dig et godt tilbud på leje af vinduesløftere.

Kontakt os

{{ actionLabel }}