Gravemaskiner

Filtre (0)

Type


  • LOXGREEN
Minigraver Batteri 1,7 ton

Minigraver Batteri 1,7 ton

Emissionsfri

Ref.. 057-8002

Maks gravedybde (mm) : 2323

Flere oplysninger

fra:

4.587,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Minigraver Hybrid 1,5 ton

Minigraver Hybrid 1,5 ton

Ref.. 057-0075

Maks gravedybde (mm) : 2310

Flere oplysninger

fra:

4.162,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Minigraver Elektrisk < 1 ton

Minigraver Elektrisk < 1 ton

Ref.. 057-0074

Maks gravedybde (mm) : 1715

Flere oplysninger

fra:

4.162,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Minigraver Batteri 1,9 ton

Minigraver Batteri 1,9 ton

Ref.. 057-8003

Maks gravedybde (mm) : 2271

Flere oplysninger

fra:

4.587,50 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Udlejning af elektriske gravemaskiner

Søger du efter et mere økonomisk og bæredygtigt alternativ til traditionelle gravemaskiner? Så er du endt det rette sted. Hos Loxam tilbyder vi udlejning af diverse gravemaskiner på batteri. Vores el gravemaskiner er udviklet med henblik på både at forbedre arbejdsforholdene for operatøren, samt for at reducere forurening og CO2 udledning. Vi tilbyder desuden altid sikre og pålidelige maskiner, som jævnligt bliver udsat for eftersyn. 

Fordele ved batteridrevne gravemaskiner
Der findes mange fordele ved at benytte sig af batteri - eller eldrevne gravemaskiner. Foruden de miljømæssige fordele er maskinerne samtidig særligt velegnede til indendørs gravearbejde fordi du slipper for dieselos og rystelser. Batteriet er ligeledes også støjsvagt, hvorfor I slipper for støjgener og brugen af høreværn. Gravemaskinen kan udføre en hel dags arbejde på én opladning, så I slipper for at bekymre jer om at løbe tør for strøm midt på dagen. 

El - hybrid - eller batteridrevet gravemaskiner
Hos Loxam arbejder har vi innovation i højsædet. Derfor finder du både gravemaskiner på el, batteri og i en hybridløsning. Vores hybridløsning er udviklet med omtanke for miljøet og  forudsætter derfor et meget lavt dieselforbrug. 

Samme ydeevne som dieseldrevne gravemaskiner
Vores bæredygtige gravemaskiner har samme ydeevne som traditionelle gravemaskiner og kan udføre samme arbejdsmængde. Dette indbefatter blandt andet gravning af grøfter i forbindelse med sanitetsarbejde og grønne områder, udgravning af fundamenter før støbning samt nedrivning, genopfyldning og boring med tilpasset tilbehør - alt sammen udført med et bedre udgangspunkt i miljøet. 

Lej din elektriske gravemaskine hos Loxam 
Der er mange fordele ved at leje frem for at eje. Når du lejer din bæredygtige gravemaskine gennem Lomax opnår du alle fordelene ved at leje samt komforten ved at eje. Vi sørger for fuld service og drift, således du kan fokusere på dit arbejde, frem for ubehagelige overraskelser. Når du lejer, frem for at købe, en el gravemaskine, slipper du samtidig for logistiske problemstillinger i forhold til opbevaring af maskinen, når den ikke er i brug. Leje af gravemaskiner på batteri er også bedre for miljøet, da man på den måde deles om maskinerne. 

Bæredygtighed og kvalitet i vores DNA
Hos Loxam bestræber vi os på at forene bæredygtighed, kvalitet og sikkerhed i vores arbejde. Vi arbejder konstant på bedre og mere miljørigtige løsninger til glæde for både naturen og vores kunder. Vi har mere end 50 års erfaring med kunderelationer, og vi glæder os til at servicere dig. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}