Luftbehandling

Udlejning af materiel til luftbehandling - udsug og affugtning.

Filtre (0)

Type


Affugter

Affugter

750 W

Ref.. 036-0044

Affugtningskapacitet (L/d) : 40
Mængde behandlet luft (m³/t) : 480

Flere oplysninger

fra:

kr. 288,75
* Inkl. moms/dag
Udsugningsanlæg

Udsugningsanlæg

>3.500 m³/t - Elektrisk

Ref.. 019-0045

Flere oplysninger

fra:

kr. 451,25
* Inkl. moms/dag
Affugter

Affugter

1.500 W

Ref.. 036-0045

Affugtningskapacitet (L/d) : 34
Mængde behandlet luft (m³/t) : 350

Flere oplysninger

fra:

kr. 376,25
* Inkl. moms/dag
Luftrenser 1200 M3/Time

fra:

kr. 776,25
* Inkl. moms/dag
Luftrenser 500 M3/Time

fra:

kr. 588,75
* Inkl. moms/dag
Udsugningsanlæg

Udsugningsanlæg

>10.000 m³/t

Ref.. 019-0034

Diameter på kappe (mm) : 512

Flere oplysninger

fra:

kr. 588,75
* Inkl. moms/dag
Udsugningsanlæg

Udsugningsanlæg

Ref.. 019-0039

Diameter på kappe (mm) : 160

Flere oplysninger

fra:

kr. 401,25
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Lej en affugter, et udsugningsanlæg eller en vandudskiller

Hos Loxam udlejer vi materiel til udsugning eller affugtning til såvel private som til erhverv. Vi har alt til luftbehandling, og her på siden finder du bl.a.:

 

  • - Affugter
  • - Udsugningsanlæg
  • - Vandudskiller

 

Alt sammen kan du leje til fornuftige dagspriser. Hvis du har behov for at leje maskinerne over en længere periode, så kan vi naturligvis også finde en god pris til dig for den samlede periode. Under hver enkelt materiel kan du læse flere oplysninger om dagspris for udlejning, lejebetingelser, specifikationer, regler for brug, m.m. Skriv til os, hvis du har spørgsmål til vores udlejningsudstyr eller hvis du er interesseret i at leje en af vores maskiner.

 

Affugtere til industriel brug

Vores industrielle affugtere er beregnede til tørring af bygninger, eksempelvis efter en vandskade. Du kan også bruge dem til affugtning af en kælder eller et lager, hvor luftcirkulationen måske ikke er helt optimal. Du kan desuden bruge en industriel affugter til efterbehandling, hvis du eksempelvis skal have maling, gips, gulvbelægninger, el.lign. til at tørre hurtigere, så du kan komme videre med det øvrige arbejde, der skal foretages i bygningen.

Vores affugtere er egnede til brug i såvel nye som gamle lokaler, og du kan altså leje den, hvadenten du er privatperson eller om det er i erhvervsmæssigt øjemed, og uanset om behovet er udbedring af vandskader eller efterbehandling og tørring i forbindelse med renovering og vedligehold. Hvis du skal bruge en affugter til tørring, kan du desuden fremskynde tørringen ved også at bruge den i kombination med en ventilator eller et udsugningsanlæg, som du ligeledes kan leje gennem Loxam.

 

Udsugningsanlæg og ventilatorer

Hos Loxam finder du flere forskellige slags udsugningsanlæg til udlejning, alt efter hvilket behov du har. Alle vores udsugningsanlæg kan naturligvis bruges som ventilatorer og er udstyrede med kraftige motorer, så de egner sig til brug på større områder, eksempelvis i værksteder, på byggepladser, el.lign. Enkelte af vores udsugningsanlæg har desuden den funktion, at de både kan anvendes indendørs og udendørs, hvor den kan indstilles til enten at suge udadtil eller blæse indadtil.

 

Vandudskiller med smøreanlæg

Lej også en vandudskiller med smøreanlæg, som udskiller urenheder og giver konstant smøring af luftværktøj, så det hele tiden bliver forsynet med tør og ren luft.

Kontakt os

{{ actionLabel }}