tæppe der bliver renset med en tæpperenser

Sådan renser du dit tæppe med en tæpperenser

En tæpperenser fungerer ligesom en støvsuger, men i stedet for at suge støv op, så sprøjter den vand og sæbe ned i tæppet, hvorefter den suger vandet og det løsnede skidt op i spildevandstanken.

Klargøringen af væggen

Fjern fod- og skyggelister samt løsne eventuelle stikkontakter inden du går i gang med at fjerne tapetet. Diverse lister kan genbruges efterfølgende. Anvend afdækningspap til gulvet.

1

Påfyld vand og sæbe

Fyld vand i rentvandstanken og sæbe i sæbebeholderen. Dosering af sæbe skal ske efter brugsanvisningen på flasken.

2

Start tæpperenseren

Tænd for sprøjte funktionen til højre og fordel vand og sæbe. Hold sprøjtehovedet ca. 10 cm over materialet. Tænd herefter for suge funktionen til venstre og sug materialet tørt. Tryk på begge knapper for at slukke tæpperenseren.

3

Tøm spildevand og påfyld vand

Hold jævnligt øje med spildevandstanken. Tøm spildevandstanken når den er fyldt. Påfyld nyt vand og start igen..

Tips og tricks

Mange tror at en tæpperenser kun kan bruges til tæpper, som også navnet hentyder, men den er faktisk meget mere alsidig. Du kan både bruge en tæpperenser til at rengøre bilsæder og måtter i bilen. En tæpperenser kan og rense tekstiler så som møbelstof og madrasser.

Leje af tæpperenser

Du kan leje vores tæpperenser og købe vores tæpperens online hos Silvan.
 

tæpperenser som renser et tæppe

Rens af gulvtæpper

Som navnet antyder, så er tæpperenseren ideel til rengøring af små som store tæpper. Ofte glemmer folk at en almindelig støvsuger ikke fjerner alt snavs fra tæppet, derfor er tæpperenseren en vigtig del af rengøringen.

tæpperenser som renser en sofa

Rens af møbler og tekstil

Er der kommet pletter på sofaen eller lænestolen? En tæpperenser kan fjerne de fleste pletter i samarbejde med en pletfjerner spray, som du kan købe med, når du lejer en tæpperenser.

tæpperenser som renser en bil

Rens af bilsæder og måtter

Brug det lille mundstykke på tæpperenseren, når du skal rense bilsæderne. Skal du rense måtterne, så fungere det store mundstykke ligeså godt.

tæpperenser som renser en madras

Rens af madrasser

Trænger madrasserne til en rens? Så er tæpperenseren det perfekt valg til opgaven. Det lille mundstykke sikrer et godt resultat, så madrasserne er så gode som ny.

produktbillede af loxam tæpperens

Derfor skal du bruge tæpperens

En tæpperens er et vigtigt middel mod støv i gulvtæpper, møbler, madrasser etc. Det er ikke nok at støvsuge gulvtæppet, da støvet sætter sig inde i stoffet. Med en tæpperens opløser du støv og snavs, som har sat sig i tæppestoffet, møbeltekstilet eller bilsædet.

produktbillede af loxam pletrens

Sådan bruger du pletfjerner

Når tæpperensen ikke er nok, så er det pletfjerneren du skal have fat på. Den er perfekt til rengøring af overflader og tekstiler så som gulvtæpper, tekstiler, bilsæder og madrasser. Hold sprayflasken cirka 20-30 cm fra overfladen ved påføring, eller spray direkte på en klud før vask. Må ikke anvendes på terazzo og marmor.

Kontakt os

{{ actionLabel }}