Udlejning af lifte

Udlejning af lifte

LOXAM Access er specialister i udlejning af liftevogne op til 58 meter med eller uden fører. Vi tilbyder et vælg af forskellige lifte, trailerlifte og speciallifte. Skal du bruge en bomlift lige arm eller knækarm terræn eller hybrid eller en teleskoplæsser til din opgave, så finder vi en løsning til dig. Vi rådgiver og tilbyder opmåling til den perfekte løsning. Vi har et bredt udvalg af speciallifte der opererer på trang plads eller med bælter og ekstra stor rækkevidde. LOXAM har sat sikkerhed i centrum for vores prioriteter og opstillet strenge og krævende specifikationer for valget af vores materiel. LOXAM Access arbejder på dine byggepladser og produktionsanlæg og leverer skræddersyede løsninger til dig.
Se vores store udvalg af lifte til udlejning her
Minikraner

Minikraner

Minikraner på el og benzin

Se alle
Bomlifte

Bomlifte

Bomlift knækarm, Bomlift ligearm

Se alle
Speciallifte

Speciallifte

Speciallift, Bæltelift, Edderkoplift

Se alle
Trailerlifte

Trailerlifte

Trailerlift elektrisk

Se alle
Søjlelifte

Søjlelifte

Søjlelift elektrisk

Se alle
Saxlifte

Saxlifte

Saxlift diesel, Saxlift elektrisk, Saxlift terræn

Se alle
Liftvogne

Liftvogne

Liftvogn med og uden fører

Se alle
Rotationslæssere

Rotationslæssere

Rotationslæsser

Se alle
Udlejning af lifte

Står du og mangler en lift til at få arbejdet gjort, så finder du her hos Loxam et hav af forskellige lifte og platforme til udlejning, der kan hjælpe dig med at løse en lang række forskellige opgaver. Hos Loxam tilbyder vi udlejning af udstyr til både private og erhvervsmæssige formål, og du finder nemt, det du skal bruge i vores omfangsrige katalog.  

 

Vi har udstyret, der løfter opgaven

Her på siden finder du som nævnt en lang række forskellige lifte, der har forskellige egenskaber og derfor imødekommer forskellige formål. Hos os kan du eksempelvis leje saxlifte, der tilbyder en solid platform til arbejde i forskellige højder. I vores sortiment fører vi også bæltelifte, hvis du har behov for et stykke materiel, der er smalt og samtidig solidt, og kan benyttes på steder, hvor der ikke er plads til andre typer af lifte.

I vores udvalg af lifte har du også mulighed for at leje søjlelifte og trailerlifte, der er mindre og mere kompakte end både sax- og bælteliften. Her på siden finder du også forskellige speciallifte, der kan være uundværlig til visse typer af opgaver, ligesom vi også har liftvogne, minikraner, rotationslæssere og hejse. Du finder naturligvis også alt det nødvendige udstyr til de forskellige lifte her på siden.

Vær opmærksom på, at nogle typer af lifte kun udlejes til erhvervsmæssige formål.  
 

Spar penge ved at leje

En lift er et uundværligt stykke materiel, når du skal løse opgaver i højde, men for private og for mange virksomheder er det ikke til alle opgaver og projekter, der er brug for en lift. I sådanne tilfælde kan det være en fordel at leje liften frem for at tilføje den som nyanskaffelse til maskinparken. 

 

For nok er en god og driftsikker lift effektiv, men den er også dyr at anskaffe sig. Hvis du blot har brug for liften i en kortere periode, og ikke påregner at skulle bruge en sådan på regelmæssig basis i fremtiden, er der god økonomi i at leje liften hos Loxam. Prisen afhænger naturligvis af, hvilken type lift, du har brug for og i hvor lang tid, du skal bruge den.

Her på siden kan du finde den lift, der egner sig til dit formål. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med valget af lift, er du velkommen til at rette henvendelse til os.


 

Kontakt os

{{ actionLabel }}