Du kender os, hos os får du gratis liftopmåling

Få en gratis liftopmåling hos LOXAM. Vi har opmålere kørende i hele Danmark, som kan lave en professionel opmåling og beregning af hvilken lift, som passer til din opgave.  

Hvordan foregår en opmåling?
Når du har bestilt en liftopmåling hos LOXAM og beskrevet opgaven for os, så tager vores liftopmåler ud og ser på forholdene så som:

Underlag
Det kunne være at liften skulle stå på et parkeringsdæk, så er det vigtigt, at liften ikke vejer mere end at parkeringsdækket kan bære. Her er det vigtigt at vi modtager de korrekte informationer fra dig som kunde, så vi kan stå inde for, at liften kan stå på underlaget. Et andet scenarie kunne være at vi skal ud på liftopmåling, hvor underlaget er meget blødt som f.eks. mudder, jord eller græs. Her vil vores opmåler tage højde for om der skal lægges køreplader i jern eller PVC for at liften ikke synker ned i jorden.

Sådan vælger vi en lift til opgaven
Når vi har undersøgt underlaget, og lavet en opmålingen af både arbejdshøjde og evt. udlæg, så kigger vi på hvilken lift der passer til opgaven. Her skal alle kriterier passe sammen, så du som kunde får den rigtige lift til opgaven.

Diesel, elektrisk, hybrid eller batteri lift
Der er mange valg når man skal leje en lift, her kommer vores ekspertise ind som professionel liftopmåler. Skal liften køre indenfor, så skal du bruge elektrisk, batteri eller hybrid lift, som ikke udleder CO2 under dit arbejde og forurener luften indendørs. Skal du derimod brugen liften udenfor, så kan anbefaler vi batteri, hybrid eller diesel.

Opmåling af arbejdshøjde
I LOXAM bruger vi professionelle lasermålere, som kan måle arbejdshøjden på liften meget nøjagtigt. Vi tager flere målinger på forskellige punkter, så vi sikrer os at liften, kan nå den ønskede arbejdshøjde på alle placeringer under arbejdet.

Udlæg
Når vi taler om udlæg, så er det kun på bomlifte, liftvogne, søjlelifte, trailerlifte og speciallifte. Udlæg vil sige at armen på liften kan knække og gå indover et tag f.eks. Det kan være nødvendigt, hvis du har en opgave på et tag, hvor du skal længere indover for at kunne nå dit mål. Vores liftopmåler tager højde for udlæg i sin beregning. 

Lift dimensioner ved transport
Hvis du har en opgave i en baggård eller trængt sted, hvor du er i tvivl om en lift kan komme ind, så er en liftopmåling meget vigtig. Vores opmålere tager højde for liftens dimensioner, hvis den skal igennem en smal passage eller port. Her har vi små speciallifte og saxlifte, som kan komme igennem meget små passager.
Kontakt vores liftspecialister

Vores Access afdelinger er specialiseret i alle typer af lifte og minikraner

Kontakt os

{{ actionLabel }}