maskiner til events
Udlejning af maskiner og skurvogne til events
Skal du bruge en saxlift, bomlift, generator, skurvogne eller andet materiel til dit event? Vi har 28 afdelinger i Danmark, så vi kan levere lokalt til dit event. LOXAM er eksperter i udlejning af maskiner og skurvogne til events med mere end 50 års erfaring.
leje af maskiner til festivaler

Leje af maskiner til festivaler

Hos os kan du leje maskiner til din festival. Vi har leveret maskiner til Copenhell, Midsommer festival, Tomorrow/Today festival og Roskilde. Vi kan levere bomlifte og saxlifte til opsætning af scenen, moduler og skurvogne til personale på festivalen, toiletvogne til festival gæsterne, læssemaskiner og teleskoplæssere til opsætning af telt og scene, samt generator som strømkilde til festivalen.

leje af maskiner til koncerter

Leje af maskiner til koncerter

Hos LOXAM kan du leje maskiner til din koncert. Vi har bl.a. leveret maskiner til koncerter i Forum, Bella Sky og Royal Arena. Skal du bruge lifte til opsætninger af scener, generatorer som strømkilde til koncerten, toiletvogne til gæsterne, teleskoplæssere og læssemaskiner til opsætning af scenen? Vi står klar til at hjælpe med vores eventafdeling, som styrer projektet fra start til slut.

leje af maskiner til sportsbegivenheder

Leje af maskiner til sportsbegivenheder

Hos LOXAM kan du leje maskiner til alle typer sportsbegivenheder. Vi har f.eks. leveret maskiner til verdens største cykelløb og verdens mest prestigefyldte motorsport serie. Skal du bruge bomlifte til målområdet, læssemaskiner til opsætning eller generatorer som strømkilde? Hos os kan du lej grej til din TV eller film produktion.

maskiner til produktion af fjernsyn, tv og film

Leje af maskiner til TV og film produktioner

Hos LOXAM kan du leje maskiner til både TV og film produktioner. Vi har bl.a. leveret maskiner til danske TV produktioner i bedste sendetid. Hos os kan du bl.a. leje bomlifte, saxlifte, generatorer, læssemaskiner eller teleskoplæssere til din TV eller film produktion. Vores eventafdeling kan styre projektet fra start til slut.

vi udlejer maskiner til messer

Leje af maskiner til messer

Hos LOXAM kan du leje maskiner til din messe. Vi har f.eks. leveret maskiner Bella Sky. Vi kan bl.a. levere lifte, læssemaskiner, teleskoplæssere og toiletvogne til din messe.

maskiner til produktion af fjernsyn, tv og film

Leje af maskiner til stadion og arena

Udlejning af maskiner til stadion og arenaer, så du kan sikre et godt arrangement. Hos os kan du leje en bred vifte af maskiner herunder lifte, generatorer, lysudstyr og læssemaskiner.

Kontakt os få et uforpligtende tilbud

Har du et stort event, så håndterer vi alt kontakt mellem dig og vores 28 afdelinger gennem vores projektafdeling. Vi klarer koordinering, så du kan sove trykt om natten. 

Udlejning af maskiner til events

Har du brug for leje af maskiner til events? Loxam råder over mange forskellige typer maskiner til events, og vi er sikre på, vi også har maskinen til dit event. Uanset om det er saxlifte til opsætning af store scener, toiletvogne til gæsterne eller strømkilder til en festival, har vi maskinen til dit behov.

Som Europas største udlejer af maskiner, har vi ekspertisen til at tage os af dig og din event. Du kan derfor trygt leje dine maskiner til events her hos os, hvad enten det drejer sig om en stor koncert eller en tv produktion.

Se nærmere her på siden og bliv inspireret.


Stort udvalg af maskiner til events
Vores udvalg af maskiner til events spænder bredt og dækker alt lige fra bomlifte og saxlifte til opsætning af store scener og til toiletvogne. Her på siden har du mulighed for at leje følgende maskiner til din næste event: 
 
 • Saxlift
 • Bomlift
 • Generator
 • Moduler og skurvogne
 • Toiletvogne
 • Læssemaskiner
 • Teleskoplæssere

Der er mange fordele ved at leje sine maskiner frem for at eje dem. Nogle af maskinerne fylder meget, og ved at leje maskinerne til dine events slipper du for selv at skulle opbevare dem. Der kan også være en hel del vedligehold, som du naturligvis også slipper for. Vores maskiner er altid klar til brug ved levering. 

Fordele ved at leje maskiner til dine events: 

 
 • Du slipper for vedligehold året rundt
 • Du får maskiner af højeste kvalitet
 • Du får adgang til de nyeste maskiner
 • Du slipper for at skulle opbevare maskiner, der kun bruges en del af året


Det frigiver tid og ressourcer til lige netop det, du er bedst til, nemlig at arrangere fede events for dine gæster og kunder. 
 

Samarbejde med nogle af de største aktører indenfor events

Vi samarbejder med nogle af landets største aktører inden for events. For eksempel har vi leveret maskiner til blandt andre Copenhell og Roskilde festival. Ingen event er for stor eller lille til, at vi kan indgå et samarbejde. 

Vi leverer maskiner til events såsom: 

 
 • Festivaler
 • Koncerter
 • Sportsbegivenheder
 • TV og filmproduktioner
 • Messer

Mange af vores samarbejdspartnere har vi samarbejdet med i flere år, og de ved, vi er pålidelige og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. 

Arbejder du professionelt med events, står vi således også klar til at hjælpe dig med levering af maskiner. Vores projektafdeling står for al kontakt mellem dig og vores 28 afdelinger. Vi klarer koordineringen af det hele, så du kan sove trygt om natten. 

Tag fat i os på telefon 61 20 22 39 eller skriv på mailadressen asl@loxam.dk, så hjælper vi dig.


 

Leje af maskiner til events i hele landet

Loxam har afdelinger i hele landet, og vi kan således stå for udlejning af maskiner til events overalt i Danmark. Vores service inkluderer naturligvis aflevering og afhentning af maskinerne.

Kontakt os

{{ actionLabel }}