Udlejning af maskiner til events

Skal du bruge en saxlift, bomlift, generator eller andre maskiner til dit event? LOXAM er eksperter i udlejning af maskiner til events med mere end 50 års erfaring.
 

Klargøring af trægulvet

1. Gulvet skal vaskes og sprækker i gulvet skal renses, så du ikke sliber skidt og urenheder ned i træet.

2. Spartelmasse, fugemasse, lim og andre urenheder skrabes væk, så det ikke sætter sig på slibepapiret.

3. Det er vigtigt at løse brædder gøres fast, og at alle søm dykkes 2-3 mm under overfladen. Skruer skal også skrues ned, så de ikke flænser slibepapiret.

Leje af maskiner til festivaler

Hos LOXAM kan du leje maskiner til din festival. Vi har leveret maskiner til Copenhell, Midsommer festival, Tomorrow/Today festival og Roskilde. Vi kan levere bomlifte og saxlifte til opsætning af scenen, moduler og skurvogne til personale på festivalen, toiletvogne til festival gæsterne, læssemaskiner og teleskoplæssere til opsætning af telt og scene, samt generator som strømkilde til festivalen.

Leje af maskiner til koncerter

Hos LOXAM kan du leje maskiner til din koncert. Vi har bl.a. leveret maskiner til koncerter i Forum, Bella Sky og Royal Arena. Skal du bruge lifte til opsætninger af scener, generatorer som strømkilde til koncerten, toiletvogne til gæsterne, teleskoplæssere og læssemaskiner til opsætning af scenen? Vi står klar til at hjælpe.

Leje af maskiner til sportsbegivenheder

Hos LOXAM kan du leje maskiner til alle typer sportsbegivenheder. Vi har f.eks. leveret maskiner til verdens største cykelløb og verdens mest prestigefyldte motorsport serie. Skal du bruge bomlifte til målområdet, læssemaskiner til opsætning eller generatorer som strømkilde? Hos LOXAM kan du leje alt grejet til din TV eller film produktion.

Leje af maskiner til TV og film produktioner

Hos LOXAM kan du leje maskiner til både TV og film produktioner. Vi har bl.a. leveret maskiner til danske TV produktioner i bedste sendetid. Hos os kan du bl.a. leje bomlifte, saxlifte, generatorer, læssemaskiner eller teleskoplæssere til din TV eller film produktion.

Leje af maskiner til messer

Hos LOXAM kan du leje maskiner til din messe. Vi har f.eks. leveret maskiner Bella Sky. Vi kan bl.a. levere lifte, læssemaskiner, teleskoplæssere og toiletvogne til din messe.

Vi håndterer udlejning af maskiner til events fra vores projektafdeling

Har du et stort event, så håndterer vi alt kontakt mellem dig og vores 28 afdelinger gennem vores projektafdeling. Vi klarer koordinering, så du kan sove trykt om natten.
 

Vi udlejer

Kontakt os

{{ actionLabel }}