LOXAM køber JM Trykluft og bliver Danmarks største

02 JUN. — 31 DEC. 2022

LOXAM har den 1.6.2021 købt JM Trykluft og styrker dermed forretningen gennem en bredere geografisk dækning og flere loyale og kompetente medarbejdere.

 

JM Trykluft er en stærk udlejningsspiller i det jyske, som har eksisteret siden 1970’erne. Virksomheden har i dag 9 afdelinger i hele Jylland med hovedkvarter i Århus og beskæftiger ca. 70 medarbejdere.

 
Det betyder, at LOXAM nu har 37 afdelinger fordelt over hele Danmark og beskæftiger 330 medarbejdere og bliver dermed Danmarks største materieludlejningsselskab med over 23.000 maskiner.


”LOXAM og JM Trykluft er et perfekt match. Vi deler de samme værdier, som betyder stort fokus på kundeservice og medarbejdertilfredshed. Jeg har stor respekt for de gode resultater som JM Trykluft har opnået.” udtaler Adm. Direktør Carsten Hoeck i LOXAM og fortsætter:


 ”Jeg er glad for at kunne byde det dygtige og erfarne JM Trykluft-team velkommen i LOXAM. JM Trykluft er en veletableret og anerkendt aktør i Danmark, som har et udstyrssortiment, vi kender godt i LOXAM. Derfor kan vi hurtigt dele vores fælles ekspertise på området og integrere JM Trykluft i LOXAM på en god måde. Vi vil nu arbejde sammen om at give vores kunder den bedste service gennem et udvidet og unikt netværk  i Jylland.” 


Det er Christian Kannegaard Samuelsen og Frederik Studier, der har stået for ledelsen af JM Trykluft og de er også meget tilfredse med opkøbet:


”Vi er meget begejstrede og stolte over at JM Trykluft nu bliver en del af både Danmarks og Europas nr. 1 indenfor materieludlejning, LOXAM. Vi vil gerne takke vores dedikerede medarbejdere, leverandører og andre relationer for deres stærke engagement gennem årtier. Loxam er et ekstraordinært selskab, der deler mange af de samme værdier og med en stærk ledelse og finansiel styrke.”, siger Christian Kannegaard Samuelsen og Frederik Studier.

 

LOXAM fortsætter konsolideringen og vækstrejsen
LOXAM blev med det sidste opkøb af Ramirent Europas største inden for materieludlejning og nr. 3 globalt og opkøbet af JM Trykluft fortsætter dermed konsolideringen i det danske marked for udlejning af materiel.

 

Opkøbet betyder, at LOXAM i fremtiden vil dække endnu bredere geografisk, hvilket går i tråd den vækstrejse vi er på og vi er stolte af med dette opkøb, at have skabt en endnu stærkere platform for yderligere vækst.  Det betyder også at vores kunder kan se frem til et endnu stærkere udbud indenfor både materieludlejning. LOXAM har den finansielle styrke der skal til for at investere i fremtiden. Det handler både om nyt materiel og udvikling af medarbejdere.
” Vi investerer kraftigt i nye maskiner og materiel, så vi er godt rustet til at møde den kommende efterspørgsel vi forventer fra byggebranchen de kommende år. Som Europas markant største udlejer, og en af verdens absolut største, er det vores pligt at være den foretrukne partner, som støtter og udvikler kundernes forretning. ” udtaler Adm. direktør Carsten Hoeck. 

Kontakt: 
Carsten Hoeck, Adm. direktør, clh@loxam.dk, M: 51 18 01 70 
Frederik Studier,  cfs@jmtrykluft.dk     M: 30 66 93 88

LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har nu 37 afdelinger i Danmark med ca. 330 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 23.000 enheder. LOXAM er til stede i 30 lande og koncernen beskæftiger ca. 10.800 medarbejdere.
 

Kontakt os

{{ actionLabel }}