DRA certificering

05 AUG. 2019

Loxam – nu også DRA-certificeret 
 

Loxam er DRA-certificeret og cementerer dermed sit store fokus på kvalitet, sikkerhed og miljø.

En DRA-certificering er en særlig certificering og standard for materiel-udlejningsvirksomheder. DRA fastsætter et vist højt niveau for kvalitet, sikkerhed og miljø i det daglige arbejde.

 

”DRA-certificeringen giver så god mening for Loxam. Den ligger i naturlig forlængelse af vores egne værdier: at levere høj kvalitet og markedets bedste service, at sikre gode arbejdspladser med et sikkert arbejdsmiljø, og både som udlejer og i vores materiel at være en virksomhed, der er sig sit ansvar bevidst og engageret i miljøet og klimaindsatsen”, siger Frank Larsen, teknisk direktør hos Loxam A/S.

 

Vi passer på medarbejdere og miljøet

Hos DRA-udlejere får du en høj kvalitet i al materiel og dermed maksimal effektivitet og driftssikkerhed. Du lejer kun sikkert materiel – en garanti for et godt arbejdsmiljø til alle medarbejdere – og materiel, der yder mindst mulig belastning på miljøet.

 

Når du samarbejder med en DRA-certificeret udlejer som Loxam, har du også vished for, at udlejer har formuleret politikker på området og omsat disse politikker til konkrete mål. Du har en garanti for, at udlejeren gennemfører målene og følger op på, om målene er nået.

 

Det er Danish Rental Association – på dansk Materielsektionen i Dansk Byggeri, som står bag DRA-certificeringen. Den egentlige certificering og løbende kontrol varetages af den uafhængige kontrolinstans, Force Technology.

 

Certificeringen er forbeholdt udlejningsvirksomheder som Loxam, der udlejer maskiner, jord- og anlægsmateriel, håndværktøj, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne.

 

Flere certificeringer i hus

DRA-certificeringen er blot seneste tiltag, der sikrer Loxams kunder, at de samarbejder med en udlejningsvirksomhed, som værner om kvalitet, sikkerhed og miljø. Udover DRA har Loxam også certificeringerne ISO 9001 og ISO 14001 – og  har som den første i verdenen opnået niveau 3 (ud af 5) i ISO 26000-standarden.

 

Loxam er den største udlejningsvirksomhed i Europa med 760 Loxam-afdelinger fordelt på 22 lande.

 

 

Kontakt os

{{ actionLabel }}