Carsten Hoeck er ny direktør i LOXAM

11 OKT. 2019

PRESSEMEDDELELSE
Ny direktør i LOXAM skal sikre både vækst og lønsomhed

 

Carsten Hoeck er pr. 1.9. tiltrådt som ny direktør i LOXAM

LOXAM er med det seneste opkøb af Ramirent blevet Europas største inden for materieludlejning og nr. 3 globalt. Nu står virksomheden overfor at tage yderligere markedsandele i Danmark og samtidig sikre en sund økonomi. For at ruste virksomheden til den fremtidige vækst er der hentet nye kræfter ind, og Carsten Hoeck er derfor tiltrådt som Adm. Direktør pr. 1.9.2019.
 

”Carsten Hoeck har en solid track-record, som viser, at han gennem målrettet forretningsudvikling kan skabe lønsomhed og vækst. Hans klare mål for virksomheden bliver at skabe en sund økonomi, samt en stærk platform, som kan sikre yderligere vækst samt lønsomhed i et marked med stærkt kundefokus”, siger Jean-Luc Guénard, COO LOXAM Group.

 

”Det er ikke nogen hemmelighed, at udlejningsbranchen er et meget konkurrencepræget marked. Men LOXAM er en stærk global virksomhed med et velkendt brand, som står for kvalitet og god service og vi har en meget kompetent og engageret medarbejderstab. Vi har en virkelig god platform, både finansielt, markedsmæssigt og med de menneskelige ressourcer der er.” siger Carsten Hoeck.
 

”Mine fokusområder vil være at udnytte de stordriftsfordele vi har, til at øge vores services med endnu flere gode tiltag på det danske marked og samtidig skal der være fuld fokus på omkostningerne, så LOXAM vil være den mest konkurrencedygtige udbyder på markedet i Danmark. ”

 

”LOXAM er kendt for at have de mest erfarne og specialiserede medarbejdere, og det er noget vores kunder værdsætter. De oplever en stor tryghed, når de kan møde op i et lokalt specialistcenter, som forener den personlige kontakt med materiel af høj kvalitet. LOXAM har erfaring med kunderelationer gennem mere end 50 år og vores kunder kan være trygge ved, at vi også er her i morgen.”

 

OM CARSTEN HOECK

 

58 år og bor i Charlottenlund

Uddannelse: Elektriker, Officer i hæren, Markedsøkonom, MBA fra Henley.

 

Adm. Direktør i Norisol A/S, 2014-2019

Adm. Direktør i Sundolitt A/S, 2007-2013

Salgsdirektør, Rockfon A/S, 1998-2007

 

Tillidshverv: Bestyrelsesformand Logistikkompagniet ApS

Tidl. medlem af DI’s udvalg for Byggepolitik og Formand for EPS sektionen i Plastindustrien.

 

Kontakt os

{{ actionLabel }}