Maskinudlejning og materieludlejning i Bårse

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

55 99 00 25
rental-baarse@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
billede en mand der sliber kanterne på et gulv med en Loxam At Home kantsliber
LOXAM At Home

Lej grej til dit projekt med LOXAM At Home

Står du med et istandsættelsesprojekt? Skal du ordne vægge og lofter, slibe gulve? Eller skal sofaen, bilsæderne, madrassen og måske tæppet renses? Vi har fået nye maskiner hjem, som du kan leje nu.

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning Bårse

 

Hos LOXAM Rental i Bårse finder du din lokale materieludlejning. Vi udlejer og servicerer både private kunder samt erhvervskunder inden for bl.a. industri, bygge- og anlægsbranchen og håndværksfaget. Derfor finder du et bredt udvalg af maskiner og værktøj hos os. Vi har Europas største maskinpark. Vi garanterer, at du finder alt, du skal bruge, i vores sortiment for maskinudlejning. 

Med materieludlejning får du alle fordelene ved maskiner og værktøj af høj kvalitet, uden at du behøver investere penge og tid i anskaffelse samt vedligehold. Vi har maskinerne, når du har brug for dem, og vi sørger for, at materiellet er i driftsklar og lovpligtig stand, når du modtager det. 

Vi står klar til at hjælpe dig i din lokale afdeling for materieludlejning i Bårse. Har du spørgsmål vedrørende maskinerne, eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 55 99 00 25 eller skriv til adressen baarse@loxam.dk. 

 

Lokal maskinudlejning til erhverv og private

 

Du kan med fordel benytte dig af vores lokale afdeling for materieludlejning i Bårse, uanset om du skal leje maskiner til privat brug eller til erhvervsmæssige formål. Vores maskinpark består af mere end 650.000 enheder, der tæller alt fra håndværktøj og faldsikringsudstyr til grave- og læssemaskiner.

Når du benytter dig af vores maskinudlejning, får du adgang til vores enorme sortiment af værktøj og maskiner. Vi benytter os kun at værktøj af høj kvalitet, der kan holde til at blive brugt. Og vi passer rigtig godt på vores materiel. Derfor sparer vi dig for dyrebar tid på vedligehold, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med dit byggeprojekt. Derudover får du vores altid gode service med i prisen. Vi kan hjælpe dig med etablering af byggepladsen, og hvis behovet skulle opstå, servicerer vi gennem hele byggeperioden. 

Hos LOXAM har vi mere end 50 års erfaring inden for servicering i bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. I vores lokalafdeling for maskinudlejning i Bårse står vi klar til at hjælpe dig med dine bygge- og anlægsprojekter.

 

Hør mere om materieludlejning

 

Maskinudlejning er den økonomiske og fleksible løsning, når du har brug for maskiner og værktøj. Når du lejer materiel, slipper du for at investere i dyre maskiner samt det tidskrævende vedligehold. På den måde kan du koncentrere dig om dit anlægsarbejde eller byggeprojekt.

God service og høj kvalitet går hånd i hånd hos os, for her får du begge dele. Når du lejer hos os, oplever du personlig service og materiel af høj kvalitet. Med 1.100 lokalafdelinger fordelt over 30 lande er der altid en afdeling nær dig. I din lokale afdeling for materieludlejning i Bårse har vi derfor alt materiel, du skal bruge, tæt på dig. 

Leder du efter et bestemt stykke værktøj, eller mangler du et stort udvalg af forskellige maskiner og andet udstyr? Spørg os endelig, hvis du søger det mindste. Vi hjælper dig glædeligt med dine forespørgsler, uanset størrelsen på dit projekt. 

Oplev alle fordelene ved maskinudlejning i vores afdeling i Bårse. Vi glæder os til at servicere dig!

Kontakt os

{{ actionLabel }}