En entreprenørmekaniker lærling på et LOXAM værksted foran en maskine

Bliv mekaniker lærling hos LOXAM

Søger du efter en lærlingeplads som entreprenørmaskinmekaniker? Vi tør godt at sige, at vi har det fedeste lærlingeprogram i branchen. Hos os får du lov at skrue på fra gravemaskiner, lifte, dumpere og pladevibratorer. Du bliver en del af et stærkt fælleskab og en inkluderende arbejdsplads, hvor der er plads til alle.
billede af en af Loxam's mekanikerlærlinge der er i gang med at udføre noget arbejde

Vores lærlingeprogram for entreprenørmaskinmekaniker EUD og EUX

Vi tilbyder et lærlingeprogram for både EUD og EUX elever på uddannelsen, hvor du kommer til at indgå i vores team af mekanikere i en af vores 28 afdelinger i Danmark.

Under din uddannelse hos LOXAM arbejder du med motorer, hydraulik, elektronik, kølesystemer, transmission og meget mere – det bliver ikke kedeligt. Du skal lære avanceret fejlfinding og indstilling af motorer og maskiner. Du får vores værkfører som mentor gennem dit forløb.

  billede af en af Loxam's mekanikerlærlinge der kigger ind i kameraet og smiler

  Jeg føler mig set og værdsat hos LOXAM

  "Jeg er super glad for min læreplads hos LOXAM. Vi har et stærkt sammenhold på værkstedet og i udlejningen. Som lærling føler jeg mig set og værdsat, og min værkfører giver plads til udvikling og har tillid til mig. Det gode ved at være lærling hos LOXAM er, at jeg får erfaring med mange forskellige maskiner. Det kan være alt fra gravemaskiner, lifte, valsetog og teleskoplæssere."

   

  Anders Reinberg Andersen

  Entreprenørmaskinmekaniker lærling

  billede af en af Loxam's mekanikerlærlinge der er i gang med at udføre noget arbejde på et dæk

  Læringsmål i vores lærlingeprogram

  • Du kan justere entreprenørmaskiner

  • Du kan fejlfinde og reparere motorer og transmissionssystemer

  • Du kan fejlfinde og reparere hydraulik-systemer

  • Du kan fejlfinde og reparere styretøj og bremser

  • Du kan fejlfinde og reparere elektriske systemer

  • Du kan kontrollere, opdatere og fejlfinde på overvågningssystemer

  billede af en af Loxam's mekanikerlærlinge der er i gang med at svejse

  Vi har fokus på din sikkerhed og trivsel

  Vi tager din sikkerhed som lærling alvorligt. Vores virksomhedskultur understøtter og prioriterer sikkerhed, så du kan føle dig tryg og sikker, mens du arbejder hos os. Vi mener, at en sikker arbejdsplads er en produktiv arbejdsplads, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du kan udføre dit arbejde på en sikker måde. Din sikkerhed er vores prioritet.

  Vi har en inkluderende virksomhedskultur, hvor alle er velkomne, og hvor vi sætter pris på forskellighederne blandt vores medarbejdere. Vi tror på, at vi alle har noget at bidrage med, og at vi alle er lige meget værd. Derfor vil vi gerne skabe et miljø, hvor du som lærling føler dig velkommen, respekteret og værdsat, så du kan trives og udvikle dig både fagligt og personligt.

  billede af en af Loxam's mekanikerlærlinge der er i gang med at bøje noget jern
  logo for HEG

  Vi samarbejder med Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

  Vi er engagerede i at sikre, at vores lærlinge får den bedste uddannelse og opnår de færdigheder, der kræves for at blive dygtige fagfolk. Sammen med Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser er vi med til at uddanne fremtidens entreprenørmaskinmekanikere.

  Kontakt os

  {{ actionLabel }}