Afdelingschef til LOXAM Rental Sakskøbing
LOXAM Sakskøbing søger en stærk kommerciel leder, som skal sikre forretningens fortsatte succes og udvikling. Afdelingens målsætning er fortsat at være kundernes absolut foretrukne samarbejdspartner af materieludlejning samt at styrke sin markedsposition i lokalområdet. Lolland-Falster betragtes som et absolut vækstområde med mange spændende muligheder – lige fra de mindre projekter til Femernforbindelsen. Vi søger derfor en leder, som skal drive og udvikle salget - samt være garant for at nå resultater gennem god nærværende ledelse og drift- og teamoptimering.

Du får ”nøglerne til kontoret” og ledelsesansvaret for et kompetent team med høj faglighed og stor erfaring. Derudover får du et virkelig stærkt koncept og et af branchens mest anerkendte brands i ryggen. Med reference til regionschefen og med god sparring til de 27 andre afdelingsledere i Danmark, får du de optimale betingelser for at skabe succes for dig og dit team. Du kan i meget høj grad selv planlægge din egen hverdag og præge udviklingen i forretningen.

De primære opgaver er:
• Salgs- og markedsstrategi – netværk, kundefokus og udvikling af salget.
• Indgå i et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder i lokalområdet.
• Prioritering, planlægning og gennemførelse af opgaverne for afdelingen.
• Personaleledelse i stort og småt som f.eks. koordinering af arbejds- og ferieplaner, afdelingsmøder samt informationshåndtering.
• Ansvarlig for overholdelse af afdelingens KPI’er og budget.Kvalifikationer
Den ideelle kandidat er fra lokalområdet, motiveres af at dyrke og udvikle sit netværk og har en baggrund som leder fra entreprenørbranchen eller udlejningsbranchen – men ingen af delene er en nødvendighed. Det vigtigste er, at du har den personlighed som gør, at du kan begå dig i regionen og drive dine egne salgsindsatser - samt lede, fastholde og udvikle et velfungerende team. Du er i sagens natur også ”købmand” og har gerne en relevant handelsbaggrund - og begavelsen til at forstå økonomi og regnskab. Derudover har du disciplinen til at rapportere korrekt og fyldestgørende, og dermed leve op til de standarder, som en ISO-certificeret koncern kræver.LOXAM tilbyder
Du tilbydes en meget spændende og attraktiv lederstilling, med et stort ansvar og mange forskellige opgaver. Du bliver en del af, ikke kun Danmarks, men Europas største udbyder af materieludlejning. Du får en professionel organisation og et bagland, som bygger på nogle sunde værdier. LOXAM lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet, samt en åben og tillidsvækkende dialog på tværs af organisationen.

Løn i forhold til kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Afdelingens åbningstider er fra: mandag-torsdag fra kl. 06.30-16.00 og fredag fra kl. 06.30-15.00. Læs mere på: www.loxam.dk

Ansøgningsfrist
Vi indkalder til samtaler løbende så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt.

Spørgsmål kan stilles til rekrutteringskonsulent Carsten Lund Madsen fra Babels.
Skriv blot en mail til stilling@babels.dk eller ring på 40 80 40 80. Ring når du lyster – dog er det bedst hver mandag og torsdag fra kl. 15:00 - 17:30.

Kontakt os

{{ actionLabel }}