Regionschef Øst
Jobbet, opgaven og ansvaret:
Med reference til virksomhedens CEO søges en stærk kommerciel leder, til at varetage rollen som regionschef for LOXAM på Sjælland.
 
Din primære opgave er at fastholde og udvikle 12 afdelinger - og afdelingschefers succes. Gennem en nærværende og motiverende ledelsesstil, skal du sikre at alle afdelingschefer får det optimale ud af deres team, det optimale ud af deres marked - og det optimale ud af et stærkt koncept med høje standarder. Samtidig skal du være garant for, og selv være en meget aktiv del af, udviklingen af strategisk vigtige kunder.   
 
Du får det totale P/L ansvar som indebærer salgs- og målopfølgning samt et skarpt fokus på omkostningsbudgettet inkl. materialestyring. Derudover får du ansvaret for drift og kvalitetssikring, herunder gennemførelse af ISO-audits, Health & Safety og GPTW aktiviteter.
 
Med andre ord, en tung og spændende ledelsesopgave, hvor du løbende sætter nye standarder for god ledelse – og hvor du formår at coache, hjælpe og støtte dine mellemledere til at udbygge deres succes.
 
Din baggrund og din personlighed:
Du har solid erfaring med ledelse af mellemledere. Du har en tung kommerciel baggrund og erfaring med salg og forhandling på højt niveau.
 
Din personlighed er afgørende for stillingen. Du formår at sætte høje standarder for god ledelse og selv efterleve det. Du er pragmatisk og er en dygtig kommunikator, som har evnen til at gøre det komplicerede enkelt - og det værdiskabende effektivt. Du formår både at udvikle nye ledere og ”løfte” de mere erfarne ledere. Du kan gøre ”best practice” til ”next practice” og din karismatiske ledelsesstil gør, at der bliver skabt en salgskultur, som efterleves i hele organisationen.
 
Dit lederskab sikrer, at medarbejdernes gode indstilling løfter organisationens effektfulde indsats og får virksomheden til at forblive markedets største og bedste leverandør.

Du tilbydes:
Du tilbydes en særdeles attraktiv lederstilling, med et stort ansvar og med mange muligheder – hvor du i princippet bliver din egen største begrænsning. Du bliver en del af den danske ledelse og får en strategisk vigtig rolle – hvor der er stort fokus på din region og din organisation. Du bliver en del af, ikke kun Danmarks, men Europas største udbyder. Du får et stærkt og professionelt koncept, som vil danne rammerne for din egen succes og din egen personlige udvikling. Du vil få et international netværk og der vil forekomme rejseaktivitet i både Danmark og til det europæiske hovedkontor i Paris.
 
Ansøgningsfrist:
Vi indkalder til samtaler løbende så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt.
 
Spørgsmål kan stilles til rekrutteringskonsulent Carsten Lund Madsen fra Babels. Skriv blot en mail til stilling@babels.dk eller ring på 40 80 40 80 (helst mandag kl. 14:00-17:00 og torsdag kl. 14:00-17:00 – eller send en sms så ringes du op…)
 
Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Kontakt os

{{ actionLabel }}