Elektrisk trækvogn

Her tilbyder vi alt i leje af vogne. Hos Loxam har vi et stort udvalg af plade- og sækkevogne, til ethvert formål.

Filtre (0)

Type


Murstenssækkevogn batteri

Murstenssækkevogn batteri

Ref.. 059-0007

Maksimal løftehøjde (m) : 1.2
Maksimal lastevolumen (kg) : 1100

Flere oplysninger

fra:

677,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Gipspladevogn/Flytter batteri

fra:

1.777,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Gipsplade -Sækkevogn

fra:

277,50 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Leje af eletrisk trækvogn

Har du brug for en el murstenssækkevogn til dit arbejde? Hos LOXAM Rental kan du leje alt i el trækvogne til ethvert formål på byggepladsen. Vi tilbyder alt inden for leje af elektriske trækvogne, der gør dit arbejde nemmere, mere effektivt og ikke mindst mere ergonomisk. 

 

Her på siden finder du den el murstenssækkevogn, du står og skal bruge til dit arbejde. Foruden vores udvalg af el trækvogne af høj kvalitet får du altid god og personlig service, når du lejer materiel hos os. Vi har serviceret kunder inden for bygge- og anlægsbranchen samt håndværk og industri i mere end 50 år. 

 

Med den største maskinpark i Europa har vi alt, du har brug for i dit arbejde. Vi har lokalafdelinger fordelt over hele Danmark, så du altid kan leje elektriske trækvogne, tæt på din arbejdsplads. 

 

Nem transport og håndtering med el trækvogne

Til nem håndtering og transport af mursten er en el murstenssækkevogn et uundværligt redskab. I vores udvalg finder du bl.a. en vogn, der egner sig til både terræn- og rampekørsel, og som samtidig også egner sig til stillads. Det er netop den store mobilitet, der gør el trækvogne til det ideelle redskab på arbejdspladsen.

 

Med en elektrisk sækkevogn kan du klare dit arbejde uden problemer, for ved hjælp af el kan du udføre dine opgaver effektivt og uden at belaste din krop. El murstenssækkevognen tager det tunge slæb for dig. Du finder altid en vogn, der passer til dit arbejde, lige her på siden.

 

Vi har alt til byggepladsen

Hos LOXAM råder vi over en maskinpark, der tæller mere end 650.000 enheder. Derfor mener vi det, når vi siger, at vi har alt til byggepladsen, og med vores lokale afdelinger, har du altid mulighed for at leje el murstenssækkevogne i nærheden af dig. 

 

Vi står klar med gode råd og vejledning, når du er på udkig efter materiel til byggepladsen. Med mange års erfaring inden for udlejning til forskellige brancher, får du altid den bedste service hos os. Vi finder den rette løsning til dig, uanset om du har brug for materiellet et par dage, eller du skal bruge en el trækvogn i en længerevarende periode. 

 

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller har du brug for et godt råd, så du kan finde de el sækkevogne, du skal bruge på byggepladsen? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

{{ actionLabel }}