Eldrevet kompressor

Filtre (0)

Type


Kompressor elektrisk

fra:

365,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Kompressor Elektrisk

fra:

315,00 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Udlejning af elektrisk kompressor

En elektrisk kompressor er designet til at blive anvendt til trykluftværktøj. Med den rette elektriske kompressor, kan du afgive den perfekte luftmængde til en lang række af luftværktøjer. Det betyder for mange, at en elektrisk kompressor er en vigtig ingrediens at have ved hånden, hvad end det er i garagen derhjemme eller på arbejdspladsen. 

 

Hos Loxam har vi den elektriske kompressor, der løser din arbejdsopgave vedvarende og effektivt. Du kan finde den perfekte løsning med det samme her hos os.

 

En god elektrisk kompressor løser arbejdsopgaven effektivt

På vores webside, kan du se, at vores elektriske kompressor er stærk i ydelse samtidigt med, at prisen holdes lav til vores kunder. Vores elektriske kompressor er af god kvalitet og robusthed, og afgiver en maksimal mængde trykluft på 110 liter i minuttet.

 

Denne elektriske kompressor kan sagtens anvendes til privat forbrug, men også til arbejdspladser eller byggeprojekter eller værksteder med flere ansatte. Har du brug for en kompressor, der kan klare de fleste trykluftværktøjer, så er du kommet til rette sted. 

 

Hvordan vælger jeg, hvilken kompressor jeg skal bruge?

Når du vælger din kompressor, så er det en god ide at tænke over, hvad du gerne vil bruge den til. Hvor meget luft skal du bruge til dit værktøj og dine arbejdsopgaver? En luftskruenøgle eller en sprøjtemaler kræver lidt mere end eksempelvis en sømpistol. Så tænk først ud fra dit behov, derefter er det nemt at vælge den rigtige elektriske kompressor. 

 

Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte løsning til dig. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 15 44 00 eller sende en mail. Så finder vi hurtigt ud af, hvad du har brug for til dit trykluftværktøj. 

 

Elektrisk kompressor med stærk ydeevne og lufttryk

En Loxam elektrisk kompressor er stærk i ydeevne og leverer det lufttryk, du har brug for til de fleste værktøj. Generelt er det en god ide, at købe eller leje en elektrisk kompressor, der kan afgive mere luft end du har brug for. Så er du sikker på, at du har nok lufttryk til dine arbejdsopgaver uden at skulle arbejde på at få luft vedvarende. 

 

Vi har solide el kompressorer, som vores kunder anvender med stor glæde og effektivitet. Kig forbi eller se på vores webside. Det er nemt, at finde den helt rigtige el kompressor til dit byggeprojekt hos os. 
 

Kontakt os

{{ actionLabel }}