Beboelsesmodul_banner_desktop.jpg

Lej din beboelsesvogn hos LOXAM

LOXAM har mange års erfaring med at leje beboelsesmoduler ud til f.eks. forsikringssager, byggepladser og private. Se hvad vi kan tilbyde her:

1 Opstilling af modul

Når vi opstiller dit beboelsesmoduler, så hjælper vi dig også med strømførring, vvs og varme. Vi sørger også for at dit modul er placeret korrekt på grunden, så det ikke synker eller sætter sig. Tal med din lokale LOXAM Module afdeling for at høre mere om opstilling, strøm, vvs og varme.

2 Køkken

LOXAM's beboeboelsesmoduler er udstyret med et komplet køkken. Køkkenet indeholder:

Køleskab med fryser
Ovn
Kogeplader
Køkkenskabe
Håndvask

3 Toilet og bad

Når du lejer et beboelsesmodul hos LOXAM, så er det udstyret med et toilet og en rummelig brusekabine. Der er også mulighed for at tilslutte en vaskemaskine.

Mulighed for vaskemaskine

4 Soveværelse

Når du lejer et beboelsesmodul hos LOXAM, så har du mulighed for at leje et kontormodul med som kan tilkobles beboelsesmodulet. Her har mange familier deres soveværelse og stue.

Mulighed for tilkobling til kontormodul
10 m2 rummeligt soveværelse

5 Stue

Ved tilkobling af et kontormodul til et beboelsesmodul, får du en stor stue, hvor du har plads til et sofaarrangement, opbevaring, tv og andre møbler.

Mulighed for tilkobling til kontormodul
12 m2 rummelig stue

6 Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os hvis du vil have et tilbud på en løsning for dig - det er helt uforpligtende. Er det en forsikringssag, så tager vi tilbudsprocessen med din forsikring.


Eller giv os et kald

Øst 46 16 19 99
Vest 97 14 84 00

Kontakt os

{{ actionLabel }}