Maskinudlejning og materieludlejning i Karlslunde

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

Billede

Mandag: 06.00 – 16.00
Tirsdag: 06.00 – 16.00
Onsdag: 06.00 – 16.00
Torsdag: 06.00 – 16.00
Fredag: 06.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

46 15 56 00
rental-karlslunde@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning i Karlslunde

 

Materieludlejning er en ideel løsning for dig, der står over for en større byggeopgave og ikke har behov for eller økonomi til at investere i en hel maskinpark, som formodentlig kommer til at holde stille en stor del af året. Hos LOXAM Rental kan du leje kvalitetsmateriel til konkurrencedygtige priser - til alle typer opgaver i og nær Karlslunde. Vi kan imødekomme stort set alle udlejningsbehov og er altid tæt på, hvis der mod forventning opstår problemer i løbet af lejeperioden. Vores vigtigste succeskriterium er glade og tilfredse kunder. Kontakt os i dag på telefon 46 15 56 00 eller mail karlslunde@loxam.dk for at høre mere om materieludlejning i Karlslunde og omegn.

 

Materieludlejning hos LOXAM - sikkert, nemt og ligetil

 

Hos LOXAM Rental i Karlslunde har vi en stor maskinpark på mange tusind enheder. Uanset hvilken byggeopgave, du står overfor, kan vi hjælpe dig videre med det rette materiel. Det gælder både erhvervs- og privatkunder. Her på siden kan du leje:

-    Jord- og anlægsmateriel
-    Udstyr til midlertidige installationer på byggepladsen, herunder lys, materiel til opvarmning, klimaanlæg, ekstra strømforsyning, signaludstyr og kompressorer
-    Materiel til grønne områder
-    Lifte og platforme til montage- og renoveringsopgaver i højden
-    Signal- og lysmateriel
-    Bygningsmateriel, herunder pumper, betonmateriel, stilladser og hegn
-    Ergonomisk udstyr
-    Professionelt værktøj
-    Bæredygtigt materiel

Kan du ikke finde den maskine, du leder efter, hører vi meget gerne fra dig. Så forsøger vi at finde en løsning.

Når du lejer materiel hos LOXAM Rental i Karlslunde, kan du være sikker på, at det er rengjort og fungerer, som det skal. Vi udlejer udelukkende materiel fra producenter, vi kan stå inden for, og sørger altid for at gennemgå vores maskiner for eventuelle fejl og mangler efter udlån. Du kan med andre ord være helt tryg ved at leje materiel hos os.

Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, er hjælpen aldrig langt væk. Vi har kontor og lagerfaciliteter i Karlslunde og kan derfor være hurtigt ude på byggepladsen. Har du spørgsmål, der kan klares over telefonen, er du også altid velkommen til at benytte vores vagttelefon. Vores kompetente medarbejdere kan svare på alle spørgsmål vedrørende materieludlejning samt en lang række byggetekniske spørgsmål. 

 

Materieludlejning til gode dagspriser

 

Overvejer du at benytte LOXAM Rental til materieludlejning? Så hører vi meget gerne fra dig. Dagsprisen på vores materiel afhænger selvfølgelig i første omgang af, hvilke maskiner du har behov at leje og hvor længe - når vi kender dine behov og ønsker, kan vi dog i mange tilfælde give dig en endnu bedre og mere præcis pris. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på karlslunde@loxam.dk - så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på maskinudlejning i Karlslunde og omegn hurtigst muligt.

Maskinudlejning behøver med andre ord hverken være dyrt eller kompliceret - i hvert fald ikke, hvis du lejer hos LOXAM. Ved at leje dine maskiner frem for selv at investere i en maskinpark slipper du både for det vedligeholdelsesarbejde, tungt materiel kræver, og de udgifter, der uundgåeligt vil være, når maskinerne holder stille.

Kontakt LOXAM Rental i Karlslunde i dag - vi hjælper dig videre!

Kontakt os

{{ actionLabel }}