Maskinudlejning og materieludlejning i Hillerød

Åbningstider grundlovsdag
5. juni: 7:00 - 15:00

LOXAM Rental Hillerød

Adresse: Lodbrogsvej 3, 3400 Hillerød
48 24 56 41
rental-hilleroed@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 6:00 – 16:00
Fre: 6:00 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

48 24 56 41
rental-hilleroed@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 

Materieludlejning i Hillerød


LOXAM er et stort foretagende inden for materieludlejning til byggebranchen med afdelinger i hele Europa og mange tusind medarbejdere. Vi har mange års erfaring i materieludlejning og kan imødekomme stort set alle lejebehov. Vi kan også hjælpe dig. Find vores store udvalg af kvalitetsmateriel til forskellige typer byggeopgaver her på siden. Vi har kontorer og lagerfaciliteter på Lodbrogsvej 3 i Hillerød og kan derfor assistere dig gennem hele lejeperioden. Er der ønske om det, hjælper vi også med at etablere byggepladsen. Kontakt LOXAM Rental Hillerød i dag på telefon 48 24 56 41 eller mail hilleroed@loxam.dk for et uforpligtende tilbud på materieludlejning i Hillerød og omegn.Materieludlejning hos LOXAM - et sikkert valg


Hos LOXAM er vores største succeskriterium glade og tilfredse kunder. Vi er her for at hjælpe dig videre, hvis byggeprocessen er gået i stå eller endnu ikke er sat igang, fordi I mangler det rette materiel. Hos os kan du leje kvalitetsmateriel til alle typer opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk, over kortere eller længere perioder. Med en bred maskinpark på i alt 650.000 enheder kan vi imødekomme stort set alle lejebehov, herunder også akut opståede behov, da vi har kontor og lagerfaciliteter lokalt i Hillerød. Vores lokale tilstedeværelse betyder samtidig, at hjælpen aldrig er langt væk, hvis du mod forventning oplever problemer i forbindelse med materieludlejningen hos LOXAM.

Når du lejer materiel hos LOXAM Rental Hillerød, kan du dog være sikker på, at det er i lovpligtig stand og driftsklar fra det øjeblik, du modtager det, så du kan tage det i brug med det samme. Vi gennemgår vores materiel med jævnlige mellemrum for eventuelle fejl og mangler, hvorfor du kan være helt tryg ved at leje materiel hos LOXAM.Stort udvalg


Hos LOXAM har vi et stort udvalg af maskiner til alle typer byggeopgaver. For at gøre det lettere og mere overskueligt for dig at finde det materiel, du står og mangler, har vi inddelt vores maskinpark i følgende kategorier:

-    Jord og anlæg
-    El, varme og luft
-    Grønne områder
-    Lifte
-    Signal og lys
-    Bygningsmateriel
-    Ergonomisk udstyr
-    Professionelt værktøj
-    Bæredygtigt materiel

Kan du ikke finde det materiel, du leder efter, har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken maskine eller kapacitet der egner sig bedst til den opgave, du står overfor, er du altid velkommen til at kontakte en af vores kompetente medarbejdere på telefon 48 24 56 41 eller mail hilleroed@loxam.dk. Vi har mange års erfaring i materieludlejning til forskellige typer opgaver og stort kendskab til hele byggebranchen - og kan derfor rådgive dig i en lang række relevante spørgsmål.Materieludlejning til fordelagtige priser


Maskinudlejning er ofte en bedre og billigere løsning end selv at investere i tungt materiel - i hvert fald, hvis du lejer dit materiel hos LOXAM. Vi udlejer kvalitetsmateriel til konkurrencedygtige priser.

Overvejer du at leje materiel hos LOXAM, hører vi meget gerne fra dig. Ofte kan vi nemlig give dig en endnu bedre og mere præcis pris, når vi kender dine behov og ønsker. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os

{{ actionLabel }}