Lift udlejning i Aalborg og Nordjylland

Normale åbningstider

ikon der viser et ur

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

98 17 22 44
access-aalborg@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Lift udlejning Aalborg

LOXAM er din lokale lift udlejer i Aalborg og omegn. Vi holder til på Østre Fælledvej 19 i Nørresundby og kan imødekomme stort set alle udlejningsbehov inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. LOXAM Access Aalborg er vores afdeling for udlejning af lifte, minikraner og liftvogne med eller uden fører. Hvad enten du eller din virksomhed har behov for at leje en minikran for en enkelt dag eller en speciallift over en længere periode, kan vi hjælpe. LOXAM hjælper desuden med etablering af byggepladsen og servicering gennem hele byggeperioden. Find vores store udvalg af lifte her på siden eller kontakt os i dag på telefon 98 17 22 44 eller mail access-aalborg@loxam.dk for at høre mere om maskinudlejning i Aalborg.

 

Materieludlejning til ethvert behov

 

Hos LOXAM har vi stor erfaring i lift udlejning i Aalborg til både større og mindre behov. Vi udlejer alt fra fra småt materiel, arbejdstøj, varmeløsninger og affugtere til stort materiel så som gravemaskiner, læssemaskiner, skurvogne samt lifte og liftvogne med eller uden fører. Sidstnævnte har vi samlet på vores Access-afdelinger rundt om i landet. Her kan du leje lifte, trailerlifte og speciallifte til alle typer arbejdsopgaver i højden.

LOXAM Access Aalborg er din lokale udlejer af materiel til større og mindre løfteopgaver i Aalborg og omegn. Vi holder til på Østre Fælledvej 19 i Nørresundby, tæt på motorvej E45, så vores lagerfaciliteter er nemme at komme til og fra, uanset hvilken side af limfjorden du kommer fra.

Med vores brede sortiment kan vi imødekomme stort set alle behov og leverer altid det lejede materiel i rengjort, driftsklar og lovpligtig stand. Vi gennemgår vores maskiner og materiel med jævne mellemrum og udlejer kun lifte fra anerkendte producenter, så du med ro i maven kan vente på at få den leveret. Skulle der mod forventning opstå problemer i lejeperioden, rykker vi selvfølgelig hurtigt ud og udbedrer fejlen.

Har du brug for sparring eller vejledning til materieludlejning, eller har du spørgsmål til lejebetingelser, lejeperiode eller faktura, er du altid velkommen til at kontakte LOXAM Access Aalborg på telefon 98 17 22 44. Vores fagkyndige medarbejdere kan svare på alle spørgsmål vedrørende maskinudlejning og hjælpe dig med at finde det materiel, der egner sig bedst til den arbejdsopgave, du står overfor. Når vi har hørt lidt mere om dine behov og ønsker, kan vi også give dig en bedre og mere præcis pris.

 

Lift udlejning hos Access Aalborg

 

Vores Access-afdelinger er som sagt specialister i udlejning af lifte og liftvogne med eller uden fører. Vi har et bredt udvalg af speciallifte, som opererer på trang plads eller med bælter og ekstra stor rækkevidde. Hos LOXAM Access Aalborg kan du blandt andet leje og afhente:

-    Bomlifte fra 12 til 56 meter
-    Speciallifte i højden 14 til 42 meter, herunder kompakte bælte- og edderkoplifte
-    Mobile minikraner til montageopgaver i højden
-    Liftvogne med eller uden fører
-    Trailerlifte fra 12 til 21 meter
-    Saxlifte i 8 til 21 meters arbejdshøjde
-    Søjlelifte fra 8 til 14 meter
-    Rotationslæssere i højden 21 til 25 meter

Hos LOXAM har vi stor erfaring i maskinudlejning til alle typer arbejdsopgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk - og vi hjælper også gerne med at finde frem til den løsning, der passer bedst til dig. Kontakt os i dag på telefon 98 17 22 44 eller mail access-aalborg@loxam.dk for at høre mere om materieludlejning i Aalborg.

Kontakt os

{{ actionLabel }}