Ny Project Sales Manager

10 FEB. 2020

Ny Project Sales Manager hos LOXAM - Storkøbenhavn.

Michael Stentoft Christensen, 41 år, er udnævnt til Project Sales Manager i en nyoprettet stilling hos LOXAM A/S. Vi sætter fokus på kunder med større projekter og styrker vores aktiviteter i Storkøbenhavn. Vi ønsker at sætte nye standarder for håndtering af store projekter i udlejningsbranchen og dermed højne serviceniveauet.

Michael har 15 års erfaring materiel- og liftbranchen og er et kendt ansigt i LOXAM. Michael har i 6 år været afdelingsleder i LOXAM Rental Nordhavn og har med succes bygget afdelingen op til en i dag yderst stabil og velfungerende forretning.

Som Project Sales Manager vil Michael være ”one point of contact” for kunder med større projekter i Storkøbenhavn og afdække behov for og rådgive om materiel, lifte og skurvogne, så kunden får et samlet produkt. Michael vil have fokus på opstart af projekter og få dem skubbet godt i gang - fra forhandling, tilbudsgivning, drift og til overlevering til nærmeste LOXAM afdeling.

Michael udtaler: ”Jeg er glad for den tillid LOXAM viser mig, og glæder mig i den grad til min nye funktion. Jeg slipper ikke et projekt, før det spiller, så aftaler bliver overholdt. Mit motto er ”ærlighed og format” og med format mener jeg ansvarlighed, selverkendelse og en aftale er en aftale”, og fortsætter ”Jeg er super glad for, at Jesper Fenn overtager afdelingsleder rollen i Nordhavn. Jesper er kundeorienteret og møder folk i øjenhøjde, en dygtig leder, der passer fint ind i teamet”.  Jesper Fenn kommer fra en lignende stilling hos LOXAM Odense.

Held og lykke Michael. Vi er glade for at have dig med på holdet!

Kontaktdata:
Michael Stentoft Christensen
Project Sales Manager 
Tlf. 40 32 20 10

mcr@loxam.dk

Kontakt os

{{ actionLabel }}