LOXAM er klar med nyt setup i Aalborg

09 SEP. 2019

LOXAM samler sin udlejningsvirksomhed på én adresse i Aalborg. Bedre for kunderne, bedre for business.

 

Nu samler LOXAM sine to udlejningsafdelinger i Aalborg på én og samme adresse. Resultatet er en større og styrket afdeling med en komplet materiel flåde og alle dygtige medarbejdere samlet ét sted.

 

”Det giver rigtig god mening at samle vores udlejningsaktiviteter på én adresse i Aalborg. Det styrker vores i forvejen stærke tilstedeværelse i Nordjylland og giver et bedre og mere effektivt set-up for vores kunder, der nu kun behøver at henvende sig på én lokation, når de skal bruge udlejningsmateriel til enhver form for bygge- og entreprenøropgaver”, siger Torben Steen Jensen, regionschef i LOXAM Rental Vest.

 

I en nylig kundetilfredshedsundersøgelse har flere kunder netop også opfordret til at samle alle udlejningsaktiviteter i Aalborg på en adresse og skabe en stærk, samlet tilstedeværelse.

 

”Konkret rykker vi vores udlejningsafdeling på Bøgildsmindevej i Nørresundby til vores lokation på Olievej i Aalborg Ø, der er det perfekte valg for vores nye samlede afdeling. Alle medarbejdere flytter med, så den nye samlede Aalborg-afdeling tæller i alt otte ansatte med Jan Laursen som afdelingsleder”, tilføjer Torben Steen Jensen.

 

LOXAM byder velkommen i det nye set-up – LOXAM Rental Aalborg – på Olievej 7, Aalborg Ø fra den 16. september 2019.

 

Lifte – stadig i Aalborg Nord

Afdelingen LOXAM Access, der varetager rådgivning og udlejning af liftmateriel, fortsætter i sine nuværende lokaler på adressen Østre Fælledvej 19 i Nørresundby – med Dan Nørgaard som afdelingsleder.
 

Frederikshavn ­får ny afdelingsleder

LOXAM styrker også sine aktiviteter i det nordligste Jylland, hvor afdelingen i Frederikshavn får ny afdelingsleder i form af Frank Poulsen, der har stor erfaring fra LOXAM.

 

Kom til Åbent Hus på LOXAM DAY

Hvert efterår inviteres kunder, samarbejdspartnere og alle, der har lyst, til LOXAM DAY. En dag med gode snakke om materiel og nyheder, men også med lidt godt at spise fra grillen og spændende konkurrencer. Kig forbi til Åbent Hus på LOXAM DAY torsdag den 26. september 2019 kl. 11-14 på adressen Østre Fælledvej 19 i Nørresundby.

 

Yderligere oplysninger:

Torben Steen Jensen, regionschef i LOXAM Rental Vest, T: 61622644

 

Kontakt os

{{ actionLabel }}