Glædelig jul og godt nytår

19 DEC. 2019

I anledning af julen har Loxam valgt at donere et beløb til to foreninger,  Hjerteforeningen og Diabetesforeningen. Vi ønsker med dette initiativ at være med til at bidrage en forskel for alle, der er berørt eller bliver berørt af en hjertesygdom eller diabetes ud fra devisen ” Sammen udretter vi mere”. Vi ønsker en glædelig jul og et godt nytår.

Vi støtter Hjerteforeningen der kæmper for det hjerte, der slår i os alle og forsker i hjerte-kar-sygdomme. Foreningen forebygger og rådgiver hjertepatienter og deres familier. Og tager hver dag kampen op for hjertet og for de omkring 476.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har Hjerteforeningen også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum, og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os.

Vi støtter diabetessagen, fordi ét barn hver dag rammes af type 1-diabetes. Når et barn får konstateret type 1-diabetes påvirkes hele familien. Det betyder en kraftig forringelse af deres livskvalitet. De skal måle blodsukker dag og nat samt holde styr på, hvad og hvor meget barnet spiser. Videre skal de lære at bruge deres insulinpumpe, for at undgå et for lavt eller for højt blodsukker.  I Danmark er mere end 260.000 danskere ramt af denne lidt oversete, men farlige sygdom. Den væsentligste følgesygdom af diabetes er hjerte/karsygdomme.

Kontakt os

{{ actionLabel }}