LOXAM
Meget mere end udlejning

Som kunde hos LOXAM bliver du mødt af branchens bedsteHos LOXAM kombinerer vi værdien af at være Europas største og mest erfarne spillere, med branchens mest erfarne medarbejdere. Vi er erfarne og specialiserede medarbejdere, og som kunde vil du opleve trygheden det giver, når du taler med LOXAM. 
LOXAM - Meget mere end udlejning siger vi fordi
- Vi er Europas største udlejer, og i Danmark har vi en afdeling lige i nærheden af dit byggeri.
- Vi går op i vores grej, for vores grej er dit grej, og du skal være sikker på, at det virker.
- Vi er her også i morgen, vi er trygge i vores ejerskab, og du kan være tryg ved os.
- Vi er specialister, vi har opdelt vores afdelinger i specialistcentre, så du er sikker på den bedste rådgivning.
- Vi sikrer dig one-point-of-contact på dine sager.

 

Lox Call

LoxCall - Brug for noget specifikt i en fart? LOXAM står klar til at hjælpe kunderne med LoxCall, et team udelukkende forbeholdt fagfolk, som med et enkelt telefonopkald giver kunderne adgang til alt udlejningsmateriel i Europa. Ring til 70 15 44 00 og spar værdifuld tid ved at centralisere alle dine bestillinger af materiel. Takket være et internationalt netværk med 760 afdelinger og en stor materielpark vil din kontaktperson hos LoxCall tage sig af din forespørgsel og sørge for logistikken i forbindelse med udlejningen af materiellet frem til leveringsstedet, i hele Europa. LoxCall teamet består af 4 specialister i materieludlejning, som står til din rådighed fra mandag til torsdag kl. 06.00 - 16.00 og fredag kl. 06.00 - 15.00.

70 15 44 00 Kontakt os

My Loxam

Nu kan du bestille dit materiel online på Loxam.dk. Book dit udstyr eller maskine, find ud af tilgængeligheden i vores afdelinger, find den afdeling der er tættest på dig, få adgang til dashboards: find dine kommercielle betingelser, kontrakter og fakturaer på MyLoxam.

Opret din konto

LOXAM MINILEASE®

LOXAM  MINILEASE® - Komforten ved at eje, fordelene ved at leje. MINILEASE®  kontrakten er udviklet til dig med behov for at leje på mellemlangt sigt, fra 1 til 3 år. Med MINILEASE® bliver det muligt at outsource både indkøb, finansiering, reparation og forsikring, så du sparer tid og penge. Fordele for dig
- Altid nyt eller nyere materiel
- Lejeperiode på 1 - 3 år
- Fuld service
- Vedligeholdelses og eftersyn
- En månedlig faktura

LOXAM Service

Kontakt os døgnet rundt.
Uanset hvor godt vi servicerer vores materiel, kan der opstå driftsstop.

Opstår der problemer eller nedbrud uden for normal arbejdstid, kan du kontakte os på vores vagttelefon på tlf. 46 16 19 79 døgnet rundt. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr for udlejning af materiel uden for normal åbningstid.

Kontakt os

{{ actionLabel }}