infrastrutures-banner-desktop.jpg
Klargørings mekaniker til Rental Aarhus N
Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og søger nu en klargørings M/K på teamet. Du bliver en del at en stærk og meget erfaren gruppe, som vægter humor og holdånd. I klargøringen bliver du en del af et team på tre personer, som har fælles ansvar for klargøring af maskiner til udlejning.
 
Er du detaljeorienteret, har sans for orden og sætter en ære i at levere god kundeservice - så er du måske den klargørings M/K vi søger?
 
Arbejdsopgaver:
- Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning. 
- Kundeekspedition, hvor du modtager kunder, der besøger afdelingen og hjælper dem til at komme bedst muligt videre. 
- Ordreregistrering, ad-hoc opgaver og ansvar for oprydning på plads og værksted, så den altid fremstår trimmet. 

Din indgangsvinkel til jobbet kan være mange, vigtigst er, at du har hænderne godt skruet på, har overblik og arbejder effektivt. Vi forestiller os, at du er:
 
- Mekaniker, smed eller med lignende uddannelse
- Robust og tillidsvækkende
- En ansvarsbevidst og smilende teamspiller
- Mødestabil og god til at planlægge dine arbejdsopgaver
- God til at holde orden og skabe struktur omkring dig
- Serviceorienteret og kan rådgive kunder om løsninger af opgaver med henblik på udlejning og salg
- Selvstændig og løsningsorienteret
- Har kørekort (BE) og truckcertifikat er ønskeligt (du skal være parat til at tage trailer og truck kort) 

LOXAM tilbyder dig et job i en spændende international virksomhed. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Aktivitetsniveauet er højt og vi går ikke på kompromis med kvalitet eller service.
 
Vi arbejder sammen om at nå opgaverne og alle medarbejdere bidrager til god drift i afdelingen. Åbningstiden er 06:30 – 16:00 (15:00 fredage) og din arbejdstid vil som udgangspunkt ligge indenfor dette tidsrum. Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og lønnen er efter kvalifikationer.
 
Arbejdsssted: Skavholmvej 11, 8520 Lystrup
 
Tiltrædelse: Hurtigst mulig. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat. Du bedes fremsende en ansøgning, CV samt relevante dokumenter til asogning@loxam.dk. Spørgsmål ang. stillingen kan rettes til Afdelingschef Lars Risager på tlf. 41381405

Kontakt os

{{ actionLabel }}