infrastrutures-banner-desktop.jpg
Salgskonsulent til LOXAM Rental Aalborg
Sælger - Kan du løfte salget og vinde markedsandele?
 
Jobbet:
Kunne du tænke dig et salgsjob hvor du i princippet bliver din egen største begrænsning? Motiveres du af at vinde markedsandele? Har du lyst til at få et stort selvstændigt salgsansvar? Har du modet til at udvikle og udfordre dig selv i et stærkt konkurrencepræget miljø? Vil du være en del af branchens bedste salgsteam? Hvis ja, så er din næste stilling her:
 
Din opgave bliver at udarbejde en løbende salgsstrategi over hvilke daglige indsatser, der skal lægges hvornår, og hos hvem - med udgangspunkt i dit årshjul., og den overordnede kommercielle strategi.
 
Din hverdag bliver præget af mange spændende kundeaktiviteter og udfordrende forhandlinger, hvor det forventes, at du altid kommer hjem med et flot, og måske meget kreativt resultat, som skaber værdi for alle parter.
 
Den primære opgave er at løfte og udvikle salget til LOXAMs kunder i Nordjylland. Med andre ord, få ordren, beholde kunden, udvikle kundesamarbejdet – og vinde markedsandele.  Som Danmarks største spiller på markedet er der ligeledes et fantastisk samarbejde på tværs af afdelinger og regioner, hvor du kommer til at spille en væsentlig rolle.     
 
Kvalifikationer:
Du er én af de få som ikke bare er ”almindelig salgskonsulent”, men en ”rigtig sælger” - der også evner at være en seriøs samarbejdspartner. Du har begavelsen til at omsætte markedets stærkeste udlejningskoncept til øget markedsandele – og resultater på bundlinjen for dig og dine kunder.
Den ideelle kandidat har en solid salgserfaring og gerne fra udlejningsbranchen eller fra entreprenørbranchen – men det er absolut ikke ”et must”.
Det vigtigste er din personlighed. Du vil vinde, har et godt selvstændigt drive og elsker salg. Du kan arbejde struktureret og målrettet. Du kender vigtigheden af mange gode kundemøder med høj kvalitet - og stærke styringsredskaber til at følge op.
LOXAM er kendetegnet ved at have en stærk teamspirit, som hviler på nogle gode, sunde værdier. Du skal derfor også kunne være en teamplayer – der kan byde ind med nye gode idéer og eksempler på sjove succeshistorier fra egen hverdag.

Du tilbydes:
Du tilbydes en meget spændende og attraktiv stilling, med et stort ansvar, stor frihed og mange forskellige opgaver – som du selv kan præge og definere. Du bliver en del af, ikke kun Danmarks, men Europas største udbyder af materieludlejning. Du får daglig kompetent sparring samt løbende uddannelse og træning – således at du hele tiden udvikler dig selv og øger din egen markedsværdi.
 
Du får en professionel organisation og et bagland, som bygger på nogle stærke værdier. LOXAM lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet, samt en åben og tillidsvækkende dialog på tværs af organisationen.
Din direkte reference er Afdelingschefen, og du bliver en del af Loxams nationale sælger team.
 
Løn i forhold til kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.
 
Ansøgningsfrist:
Vi indkalder til samtaler løbende så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt.
Spørgsmål kan stilles til afdelingschef Jan Laursen på tlf. 61 20 78 05 eller regionschef Thomas Bruun på tlf. 30 32 89 22, vi ser frem til at høre fra dig.

Send din ansøgning og CV til ansogning@loxam.dk

Kontakt os

{{ actionLabel }}