infrastrutures-banner-desktop.jpg
Regionschef til LOXAM i vest

Har du solid erfaring med ledelse af mellemledere? Formår du at motivere og støtte medarbejdere på 12 lokationer? Er du kommercielt skarp? Vil du være med til at opretholde og udvikle en kundefokuseret kultur med ”best practice”?
 

For Loxam A/S søger vi en Regionschef til Vestdanmark. Med reference til CEO bliver Regionschef Vest ansvarlig for 12 Loxam A/S afdelinger i Vestdanmark. Hver afdeling har en P&L-ansvarlig afdelingsleder. Som en strategisk dygtig og innovativ Regionschef Vest bliver du ansvarlig for at sikre fortsat udvikling og fremdrift i regionen. Med afsæt i solid ledelseserfaring skal du være til stede, klar og motiverende i din kommunikation samt støtte samarbejdet mellem afdelinger og salgsstyrke.
 

Dine ansvarsområder bliver:

1 Regionsledelse

- Opnåelse af omsætnings- og omkostningsbudget
- P&L-ansvarlig for den økonomiske udvikling i regionen, løbende økonomisk opfølgning og styring via analyser, KPI’er osv.
- Initiere og deltage i interregionale aktiviteter og projekter, når det er relevant
- Overholdelse af lovgivning, regler og procedurer
- Styring af kvalitetssystemet - sikring af kvalitetsmål i samarbejde med den tekniske afdeling
- Sikre at virksomhedens sociale ansvar (CSR) rulles ud
 

2 Teamledelse

- Lære de forskellige afdelingsledere at kende
- Motivere og støtte hele teamet
- Sikring af standarder og kvalitet, herunder gennemførelse af ISO-audits og opfølgning
- Bistå organisering og strukturering af afdelingerne 
- Arbejdsmiljø (Health & Safety)
- Medarbejdertilfredshed (GPTW – Great Place To Work)
 

3 Kommercielt

- Sikre dig forståelse og viden om markedet
- Udvikle omsætningen (deltage i forhandlingerne om regionale aftaler samt udvikle relationer til kunder og samarbejdspartnere)
- Opretholde og udvikle en kundefokuseret kultur med ”Best Practice” og fokus på kundetilfredshed
 

4 Materiel

- Asset management og optimering
- Håndhæve tekniske direktiver og sikkerhedsregler
- Sikring af fokus på fejl- og mangelforvaltning, kontrol af generel kvalitet osv.


Din baggrund og din profil:

Solid erfaring med ledelse af mellemledere, og hvis muligt fra en lignende organisation, hvor medarbejdere befinder sig på forskellige lokationer. Det forventes, at du har en kommerciel baggrund og en solid erfaring med forhandlinger og prisberegninger - gerne fra et tilsvarende industriområde f.eks. entreprenører, landbrugsmaskiner. En teknisk viden og forståelse vil være en fordel for at få en konstruktiv dialog med afdelingsleder og kunder. Du er en god kommunikator og begår dig flydende i skrift og tale på dansk og engelsk. Der vil i rollen som Regionchef Vest være rejseaktivitet i regionen, til Glostrup og Paris.
 

Dine referencer kender dig som en ekstrovert, pragmatisk og løsningsorienteret leder med stærke kommunikationsevner, som skaber gode resultater ved at motivere dine medarbejdere. Dine medarbejdere oplever dig som rollemodel, og respekt i samarbejdet med partnere, kolleger og kunder er afgørende for dig. Du er en stærk forhandler med en kommerciel og strategisk tankegang. Som person er du struktureret, disciplineret i din arbejdsstil, og du evner at arbejde på flere opgaver samtidigt uden at miste overblikket.
 

Om Loxam A/S:

Loxam Gruppen udlejer materiel og servicerer kunder inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. Loxams udlejningsflåde udbygges, udvikles og forbedres løbende. Med 1.100 afdelinger i 30 lande og 11.000 ansatte er Loxam i dag den 3. største materieludlejer på verdensplan. Maskinparken tæller mere end 650.000 enheder og er den største i Europa.

Primært arbejdssted: Med udgangspunkt fra hjemmeadresse besøger du de 12 lokationer.
 

Tiltrædelse: Snarest muligt

Send ansøgning og CV her

PROSPIRA hjælper LOXAM med denne rekruttering - derfor vil du blive henvist til at søge stillingen gennem deres side.

Vi ser frem til at modtage en kort motiveret ansøgning og et målrettet CV. Vi arbejder på at gennemføre rekrutteringsprocessen hurtigst muligt på dette job, og har derfor ingen ansøgningsfrist. Vi glæder os til at høre fra dig.   

Stillingsopslaget genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er udtryk for, at processen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Kontakt os

{{ actionLabel }}