infrastrutures-banner-desktop.jpg
Servicemedarbejder til ekspeditionen /skranken til LOXAM Rental Odense
 Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice - så er du måske den medarbejder, vi søger?
 
Da vores dygtige kollega har fået nye opgaver internt søger vi en positiv og engageret kollega der både kan forstå maskiner men også kan sikre at kunden for branchens bedste service. Din stilling rummer mange forskellige og spændende opgaver.
 
Arbejdsopgaver:
Pakning af ordrer, samt kundeekspedition af strøgkunder in house. I prakis betyder dette prioritering og pakning af order, heriblandt funktionskontrol og fotografering af maskiner til levering. Kundeekspedition, dvs. modtage de kunder der besøger afdelingen, og hjælpe dem til at de kommer bedst mulig videre. Dertil også ordreregistrering og diverse administrative opgaver samt oprydning på pladsen. Da vi er en dynamisk afdeling er det vigtigt, at du ser dig som ”del af holdet” og er parat til at udføre alle vores opgaver. Du skal tage ansvar for, at vores maskiner er klar til udlejning og gerne være på forkant.
 
Vi er et velfungerende team, med højt til loftet og fokus på at levere fantastisk kundeservice. Vi arbejder sammen om at nå opgaverne og alle medarbejdere bidrager til god drift i afdelingen. Åbningstiden er 06:00 – 16:00 (15:00 fredage) og din arbejdstid vil som udgangspunkt være fordelt i dette tidsrum.
 
Din indgangsvinkel til jobbet kan være mange, vigtigst er, at du er praktisk anlagt og har hænderne ordentlig skruet på.
 
 Endvidere forestiller vi os, at du har/er:
- Robust og tillidsvækkende tilgang til dagligdagen
- Ansvarsbevidst teamspiller
- Mødestabil og god til at planlægge dine arbejdsopgaver
- God til at holde orden og skabe struktur omkring dig
- Serviceorienteret og kan rådgive kunder om løsninger af opgaver med henblik på udlejning og salg
- Selvkørende og løsningsorienteret
- Kørekort (BE) og truckcertifikat er ønskeligt (du skal være parat til at tage trailer og truck kort) 

LOXAM tilbyder dig et job i en spændende international virksomhed. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Aktivitetsniveauet er højt og vi går ikke på kompromis med kvalitet eller service. Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og lønnen er efter kvalifikationer.
 
Arbejdsssted: Store Hedevej 3,4000 Roskilde
 
Tiltrædelse: Omgående, men vi venter gerne på den rette kandidat.
 
Ansøgningsfrist: 18. oktober 2020 men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Du bedes fremsende en ansøgning, CV samt relevante dokumenter til ansogning@loxam.dk. Spørgsmål ang. stillingen kan rettes til Afdelingsleder Thomas Hune på tlf. 61 20 08 57.

contact.us.contactbarbus.message

{{ actionLabel }}