infrastrutures-banner-desktop.jpg
Aftenchauffør til LOXAM Karlslunde
Søger du et stabilt og fredeligt chaufførjob på fuldtid om aftenen, med frihed under ansvar til en attraktiv løn? Vil du være en del af materieludlejningsbranchens mest attraktive arbejdsplads, med gode forhold og kollegaer? Så er det måske dig vi søger som vores nye chauffør i LOXAM, der vil sikre effektiv og sikker transport mellem vores afdelinger om natten.

Jobbet:
Med reference til logistikchefen, vil dine væsentligste arbejdsopgaver være:

- Kørsel med maskiner og materiel mellem vores afdelinger.
- Sikre at leverancer kommer frem til tiden.
- Garantere at sikkerheden er i centrum og vi ikke går på kompromis med kvalitet, sikkerhed og kundeservice.

Arbejdsstedet er med udgangspunkt i vores afdeling på Svejsegangen 5, 2690 Karlslunde, hvor vagten startes og afsluttes. Arbejdstiden er typisk kl. 14:00 til kl. 23:30. Din arbejdstid kan gå ud over disse tider, men er planlagt til 37 timer om ugen.
Jobbet beskrives som et stabilt og roligt job, hvor du i fællesskab med logistikchefen planlægger din arbejdsrute efter dagens opgaver. Du trives i at være på farten mange timer dagligt, men med den fordel at vende hjem til din base hver dag.

Kvalifikationer:
Det er en fordel, hvis du har kendskab til entreprenørmateriel eller lignende. og har erfaring med kørsel samt af- og pålæsning af forskellig materiel. 

Endvidere forestiller vi os, at du:
- Har en robust og tillidsvækkende tilgang til dagligdagen
- Er en teamspiller og mødestabil
- Arbejder selvstændigt og er god til at planlægge dine arbejdsopgaver
- God til at holde orden og skabe struktur omkring dig
- Selvkørende og løsningsorienteret
- God til at planlægge og har en god geografisk sans
- Truckcertifikat og krancertifikat C.
- Har kørekort C og CE.
- Har kendskab til IT.

Du tilbydes:
LOXAM tilbyder dig et job i en spændende international virksomhed. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Sikkerhed er en ledestjerne hos os og vi bruger gerne den ekstra tid, der skal til for, at vi trygt kan lave vores arbejde.

Du tilbydes faste timer med løn efter kvalifikationer og gode arbejdsvilkår. Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og vi følger gældende overenskomst på området.

Du bedes fremsende en ansøgning, CV samt relevante dokumenter til ansogning@loxam.dk. Spørgsmål vedrørende jobbet kan rettes til Torben Steen Jensen på tlf.: 61 62 26 44.

Kontakt os

{{ actionLabel }}