infrastrutures-banner-desktop.jpg
Depotmanager til LOXAM Rental Rødby
Jobbet:
Har du lyst til at stå i spidsen for LOXAMs materialeudlejning til Femern? Har du evnen til at gøre ”umulige forespørgsler” til et godt salg? Kan du yde verdens bedste service i en travl hverdag – og samtidig sikre, at de store entreprenører har alt det materiel de skal bruge på den lange bane?
 
LOXAM Rødby søger en stærk kommerciel profil, som skal åbne vores afdeling i Rødby. Afdelingen åbner centralt i det spændende vækstområde omkring Femernbælt forbindelsen. Opgaven består derfor i at slå dørene op og opbygge afdelingen fra bunden i et miljø hvor aktiviteterne er store og mulighederne mange.  Vi søger derfor en Depotmanager, som skal have ansvaret for afdelingen og opdyrke og drive salget i området.  
 
Du får ”nøglerne til kontoret” og skal sammen med en kompetent kollega selv skabe succesen – i et tæt strategisk samarbejde med vores LOXAM afdeling i Sakskøbing.
 
De primære opgaver er:

- Salgs- og markedsudvikling– opdyrk et netværk, skabe varige relationer og holde stærkt kundefokus på Femern.
- Ledelse, prioritering, planlægning og gennemførelse af opgaverne for afdelingen.
- Koordinere samarbejde og maskinlevering med afdelingen i Sakskøbing og resten af Danmark.
- Ledelse i stort og småt som f.eks. koordinering af arbejdet, åbne og luk af afdeling samt sikre kundeleverenser.
- Ansvarlig for overholdelse af afdelingens KPI’er og budget.  

Kvalifikationer:
Den ideelle kandidat er fra lokalområdet – og motiveres af at dyrke og udvikle sit netværk omkring Femern byggeriet. Det vigtigste er din personlighed og din indstilling til kundeservice. Du er personen som kun kigger på klokken når kunderne spørger, hvornår de kan få materiellet leveret – eller, endnu bedre, har overskuddet til at fastholde blikket på kunden og med et stort smil stille spørgsmålet ”Hvornår kunne du godt tænke dig at få det leveret?”
 
Du er i sagens natur også ”købmand” og har gerne en relevant handelsbaggrund - og begavelsen til at forstå økonomi og regnskab. Derudover har du disciplinen til at rapportere korrekt og fyldestgørende, og dermed leve op til de standarder, som en ISO-certificeret koncern kræver.
 
LOXAM tilbyder:
Du tilbydes en meget spændende og attraktiv stilling, med et stort ansvar og mange forskellige opgaver. Du bliver en del af, ikke kun Danmarks, men Europas største udbyder af materieludlejning. Du får en professionel organisation og et bagland, som bygger på nogle sunde værdier. LOXAM lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet, samt en åben og tillidsvækkende dialog på tværs af organisationen.
 
Løn i forhold til kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Afdelingens åbningstider er fra: mandag-torsdag fra kl. 06.30-16.00 og fredag fra kl. 06.30-15.00. Læs mere på: www.loxam.dk
 
Ansøgningsfrist:
Vi indkalder til samtaler løbende så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt.
Spørgsmål kan stilles til rekrutteringskonsulent Carsten Lund Madsen fra Babels. Skriv blot en mail til stilling@babels.dk eller ring på 40 80 40 80. Ring når du lyster – dog er det bedst hver mandag og torsdag fra kl. 15:00 - 17:30.

Send din ansøgning og CV til ansogning@loxam.dk

Kontakt os

{{ actionLabel }}