infrastrutures-banner-desktop.jpg
Afdelingschef til LOXAM Rental Odense
 AFDELINGSCHEF, ODENSE
Stærk kommerciel leder * Forretningsudvikling og teamoptimering * Driftsansvar og kundefokus
 
Jobbet:
LOXAM Odense søger en resultatorienteret stærk leder, som skal sikre forretningens fortsatte succes. Afdelingens målsætning er at være kundernes absolut foretrukne samarbejdspartner af materieludlejning på Fyn. Vi søger derfor en leder, som skal være garant for at nå resultater gennem ledelse, drift- og teamoptimering. 
 
Du får ”nøglerne til kontoret” og ledelsesansvaret for et kompetent team med en meget høj faglighed og stor erfaring i udlejningsbranchen. Derudover får du et virkelig stærkt koncept og et af branchens mest anerkendte brands i ryggen. Med reference til regionschefen og med god sparring til de 27 andre afdelingschefer i Danmark, får du de optimale betingelser for at skabe succes for dig og dit team. Du kan i høj grad selv planlægge din egen hverdag og præge udviklingen i forretningen. De primære opgaver er:   


- Drift- og teamoptimering. Ledelse og forretningsudvikling.
- Indgå i et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder i lokalområdet.
- Selvstændigt salgsansvar i samarbejde med den eksterne salgsstyrke.
- Prioritering, planlægning og gennemførelse af opgaverne for afdelingen.
- Personaleledelse i stort og småt som f.eks. koordinering af arbejds- og ferieplaner, afdelingsmøder samt informationshåndtering.
- Ansvarlig for overholdelse af afdelingens KPI’er og budget. 

Kvalifikationer:
Det vigtigste er din personlighed, din robusthed og din begavelse. Du har en personlighed og en robusthed som gør, at du kan lede, fastholde og udvikle et erfarent og dedikeret team. Du har også begavelsen til at forstå markedet, har let ved regnskab og økonomi – og er ”købmand” i alt hvad du foretager dig.
 
Derudover har du disciplinen til at rapportere korrekt og fyldestgørende, og dermed leve op til de standarder, som en ISO-certificeret koncern kræver.
 
Det er en stor fordel hvis du er lokal, og motiveres af at fastholde og udbygge dit netværk i entreprenørbranchen på Fyn.

LOXAM tilbyder:
Du tilbydes en spændende, udfordrende og meget attraktiv lederstilling, med et stort ansvar og mange forskellige opgaver. Du bliver en del af, ikke kun Danmarks, men Europas største udbyder af materieludlejning. Du får en professionel organisation og et bagland, som bygger på nogle sunde værdier. LOXAM lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet, samt en åben og tillidsvækkende dialog på tværs af organisationen.
 
Løn i forhold til kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Afdelingens åbningstider er fra: mandag-torsdag fra kl. 06.30-16.00 og fredag fra kl. 06.30-15.00. Læs mere på: www.loxam.dk
 
Ansøgningsfrist:
Vi indkalder til samtaler løbende så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt.
 
Spørgsmål kan stilles til rekrutteringskonsulent Carsten Lund Madsen fra Babels på 40 80 40 80 – eller skriv en mail til stilling@babels.dk.

Send din ansøgning og CV via dette link:

Kontakt os

{{ actionLabel }}