infrastrutures-banner-desktop.jpg
Senior Sales Executive til storkøbenhavn

Vi tilbyder branchens bedste Senior Sales Executive en unik mulighed at komme med på LOXAM holdet - en af Europas største virksomheder indenfor materieludlejning

Er du branchen bedste Senior Sales Executive?

”Vi er i gang med en utrolig spændende udvikling- og forandringsrejse, hvor vi sikrer, at vi giver kunden en ekstraordinær oplevelse. Vi har nu en unik mulighed for, at tilbyde branchens bedste salgskapacitet, at komme med på rejsen”, udtaler Salgs- og marketingdirektør Nick Rønsner.Jobbet:
Du kender branchen og kundesegmentet, men nu skal du bryde normen og ændre tankegangen på måden, som dine kunder handler på i dag. Du forstår at flytte dig selv og LOXAM fra at være ”en almindelig leverandør” til at være en strategisk vigtig samarbejdspartner og dermed branchens mest attraktive leverandør. Du er personen, som kan tilføre værdi på en ny og udfordrende måde til entreprenørkunderne på byggepladserne i København.

Din opgave som ”salgschef i eget distrikt” er, at udarbejde en løbende salgsstrategi over hvilke daglige indsatser, der skal lægges hvornår og hos hvem, for at sikre udvikling i din kundeportfølje. Din hverdag bliver præget af mange kundeaktiviteter og udfordrende forhandlinger, hvor det forventes, at du altid kommer hjem med et flot, og måske meget kreativt resultat, som skaber værdi for alle parter.

Kvalifikationer:
Du er en af de få, som er mere end salgskonsulent og evner at være en seriøs samarbejdspartner. Du har begavelsen til at omsætte et stærkt udlejningskoncept og et særdeles veludviklet sortiment til resultater på bundlinjen for LOXAM og dine kunder.

Den ideelle kandidat har en solid salgserfaring og gerne fra udlejningsbranchen eller fra entreprenør-branchen. Dertil er det vigtigste, at du har et godt selvstændigt drive og har en veludviklet salgs- og forretningsmæssig forståelse. Du har begavelsen som gør, at du forstår de mekanismer, udfordringer og muligheder, der kendetegner entreprenør- og byggebranchen. Du må gerne være en stærk individualist – men der er ikke plads til egoister. LOXAM er kendetegnet ved at have en stærk teamspirit, som hviler på nogle gode sunde værdier. Du er personen, som kan skabe lønsomme resultater sammen med dit team og dit bagland.  Du tilbydes:
Et enormt alsidigt og meget attraktivt salgsjob, hvor du i princippet er salgschef i eget distrikt. Du får en stor grad af handlefrihed - og et professionelt og dedikeret bagland til at bakke dig op. Du får lov til at repræsentere et af branchens mest stærke brands og du får en moderne salgsledelse, som vil være en inspirerende sparringspartner for dig i det daglige. Du bliver en del af et meget velfungerende og dynamisk salgsteam som evner, trods en større geografisk afstand, at spille hinanden bedre i det daglige. Du bliver en vigtig del af en spændende international virksomhed, hvor vi lægger vægt på personlig udvikling.

Du bedes fremsende en ansøgning & CV via ansøgningsknappen nedenfor. Sidste frist er 29. november. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til Salgs- og marketingdirektør Nick Rønsner på tlf. 28 91 90 83.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

{{ actionLabel }}