infrastrutures-banner-desktop.jpg
Servicemedarbejder til LOXAM Rental Karlslunde

Servicemedarbejder med overblik og godt humør!
LOXAM A/S, Rental i Karlslunde.
 
Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny servicemedarbejder på holdet. Du bliver en del af et stærkt og meget erfarent hold, med ”god” humor og plads til selvstændighed.
 
Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice og holde orden- så er du måske den, vi søger?
 
Arbejdsopgaver:
 

- Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning.
- Udlevering af materiel til kunder
- Ad-hoc opgaver og ansvar for oprydning på plads og værksted, så den altid fremstår trimmet. 

Din indgangsvinkel til jobbet kan være mange, vigtigst er, at du har hænderne godt skruet på, og har overblik. Vi forestiller os, at du er:
 
- Håndværksmæssig baggrund eller med lignende erfaring
- Serviceorienteret og kan rådgive kunder om løsninger af opgaver med henblik på udlejning og salg
- Robust og tillidsvækkende
- En ansvarsbevidst og smilende teamspiller
- Mødestabil og god til at planlægge dine arbejdsopgaver
- God til at holde orden og skabe struktur omkring dig
- Selvstændig og løsningsorienteret
- Har kørekort (BE) og truckcertifikat

 
LOXAM tilbyder dig et job i en spændende international virksomhed. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Aktivitetsniveauet er højt og vi går ikke på kompromis med kvalitet eller service. Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og lønnen er efter kvalifikationer.
 
Vi er et velfungerende team, med højt til loftet og fokus på at levere fantastisk kundeservice. Vi arbejder sammen om at nå opgaverne og alle medarbejdere bidrager til god drift i afdelingen. Åbningstiden er 06:00 – 16:00 (15:00 fredage) og din arbejdstid vil som udgangspunkt være fordelt i dette tidsrum.
 
Arbejdsssted: Svejsegangen 5, 2690 Karlslunde
 
Tiltrædelse: Hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette kandidat. Ansøgningsfrist: 30. september 2021 men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Du bedes fremsende en ansøgning, CV samt relevante dokumenter via ansøgningsknappen nedenfor. Spørgsmål ang. stillingen kan rettes til Afdelingschef Kenneth Christensen på tlf. 40 10 92 87.

Kontakt os

{{ actionLabel }}