infrastrutures-banner-desktop.jpg
Klargørings-
mekaniker til LOXAM Rental Køge
Klargøringsmekaniker med overblik og godt humør!
LOXAM A/S, Rental i Køge.
Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny klargøringsmekaniker på holdet. Du bliver en del at et stærkt og meget erfarent hold, med humor og god plads til selvstændighed.
 
Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice - så er du måske den medarbejder, vi søger?
 
Arbejdsopgaver:
Klargøring af maskiner, hvilket betyder vask og tjek samt kvalitetsikre materiellet, så det er klar til udlejning. Kundeekspedition, dvs. modtage kunder der besøger afdelingen og hjælpe dem til at de kommer bedst mulig videre. Dertil også ordreregistrering og diverse administrative opgaver samt oprydning på pladsen. Da vi er en dynamisk afdeling er det vigtigt, at du ser dig som ”del af holdet” og er parat til at udføre alle vores opgaver. Du skal tage ansvar for, at vores maskiner er klar til udlejning og gerne være på forkant.
 
Vi er et velfungerende team, med højt til loftet og fokus på at levere fantastisk kundeservice. Vi arbejder sammen om at nå opgaverne og alle medarbejdere bidrager til god drift i afdelingen. Åbningstiden er 06:00 – 16:00 (15:00 fredage) og din arbejdstid vil som udgangspunkt være fordelt i dette tidsrum.
 
Din indgangsvinkel til jobbet kan være mange, vigtigst er, at du er praktisk anlagt og har hænderne ordentlig skruet på.
 
 Endvidere forestiller vi os, at du har/er:
- Robust og tillidsvækkende tilgang til dagligdagen
- Ansvarsbevidst og smilende teamspiller
- Mødestabil og god til at planlægge dine arbejdsopgaver
- God til at holde orden og skabe struktur omkring dig
- Serviceorienteret og kan rådgive kunder om løsninger af opgaver med henblik på udlejning og salg
- Selvkørende og løsningsorienteret
- Kørekort (BE) og truckcertifikat og  trailerkort 

LOXAM tilbyder dig et job i en spændende international virksomhed. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Aktivitetsniveauet er højt og vi går ikke på kompromis med kvalitet eller service. Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og lønnen er efter kvalifikationer.
 
Arbejdsssted: Mimersvej 2, 4600 Køge
 
Tiltrædelse: Hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette kandidat. Ansøgningsfrist: 26. september 2021 men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Du bedes fremsende en ansøgning, CV samt relevante dokumenter via ansøgningsknappen nedenfor. Spørgsmål ang. stillingen kan rettes til Afdelingschef Peter Flindt på tlf. 21713571.

Kontakt os

{{ actionLabel }}