infrastrutures-banner-desktop.jpg
Udlejningskonsulent til LOXAM Rental Odense
Vi søger en Udlejningskonsulent til LOXAM A/S i Odense
LOXAM A/S ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og vi har nu plads til en ny kollega.
 
Måske du er vores næste udlejningskonsulent i Odense
Vi har rigtig travlt og vores forretning har fuld fart på - derfor søger vi en dygtig og velkvalificeret udlejningskonsulent. Vi er en stor afdeling, hvor vi er fælles om at løfte alle opgaver og hjælper hinanden for at nå i mål.
 
For at få succes i jobbet er det vigtigt at du trives i et travlt og beslutningskrævende miljø og har lyst til at tage fat. Du kan have forskellige indgangsvinkler til jobbet, salg og service, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra branchen. Kendskab til entreprenørmateriel og maskiner samt erfaring med håndværktøj er også en fordel, da du skal kunne rådgive vores dygtige kunder.
 
Det er vigtigt, at du er engageret, proaktiv og kan udføre relations skabende kundeservice i telefonen, over disken og på pladsen. Vi vægter den gode kundeservice og sætter arbejdsmiljøet meget højt.
 
I afdelingen
Du vil indgå i afdelingens vagtplan sammen med vores øvrige udlejningsteam. Sammen ekspederer og ordrebehandler vi kunders bestillinger, forbereder korrekte leveringer til tiden samt rådgiver og bistår vore kunder i alle spørgsmål om udlejning af vores materiel. Som ISO certificeret virksomhed, har vi høje krav til at følge retningslinjer, dokumentation og administrativ opfølgning. På denne måde, sikrer vi, kvalitet og sikkerhed i vores arbejde.
 
Opgaverne er:
- Indgå som en integreret del af udlejningsteamet i løsning af alle typer af opgaver i kundeservice og udlejning.
- Effektiv og professionel ordrebehandling af udlejningsaftaler.
- Rådgive kunder om løsninger af opgaver med henblik på udlejning og salg.
- Disponere og planlægge intern og ekstern transport i forhold til materiellets tilgængelighed.
- Følge op på gennemførte udlejninger, leveringer og kundehenvendelser og rapportere i de anvendte systemer.
- Slutfakturering i vores ordrestyringssystem. 

I Loxam
LOXAM A/S tilbyder dig et job i en spændende international virksomhed i kraftig udvikling.
Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Aktivitetsniveauet er højt og vi går ikke på kompromis med hverken vores kvalitet eller service.
Vi kompetenceudvikler og træner løbende vores medarbejdere i at blive endnu dygtigere, så du bliver også en del af en organisation, der går meget op i din personlige udvikling.
Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og lønnen er efter kvalifikationer.
 
Hvis du er interesseret i stillingen, så bedes du fremsende en ansøgning og CV via ansøgningsknappen nedenfor. Sidste frist er 30. september. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.
 
Spørgsmål ang. stillingen kan rettes til Finn Enevold Jensen på tlf. 31 49 94 23.
 

Kontakt os

{{ actionLabel }}