infrastrutures-banner-desktop.jpg
Afdelingschef til LOXAM Rental Slagelse
AFDELINGSCHEF
Stærk kommerciel leder * Forretningsudvikling og teamoptimering * Driftsansvar og kundefokus

Jobbet:
LOXAM Slagelse søger en resultatorienteret leder, som skal sikre forretningens fortsatte succes. Afdelingens målsætning er at være kundernes absolut foretrukne samarbejdspartner af materieludlejning. Vi søger derfor en stærk leder, som skal være garant for at nå resultater gennem ledelse, drift- og teamoptimering. Du får ”nøglerne til kontoret” og ledelsesansvaret for et kompetent team med høj faglighed og stor erfaring i udlejningsbranchen. Derudover får du et virkelig stærkt koncept og et af branchens mest anerkendte brands i ryggen. Med reference til regionschefen og med god sparring til de 27 andre afdelingsledere i Danmark, får du de optimale betingelser for at skabe succes for dig og dit team. Du kan i høj grad selv planlægge din egen hverdag og præge udviklingen i forretningen. De primære opgaver er:   

- Drift- og teamoptimering. Ledelse og forretningsudvikling.
- Indgå i et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder i lokalområdet.
- Selvstændigt salgsansvar i samarbejde med den eksterne salgsstyrke.
- Prioritering, planlægning og gennemførelse af opgaverne for afdelingen.
- Personaleledelse i stort og småt som f.eks. koordinering af arbejds- og ferieplaner, afdelingsmøder samt informationshåndtering.
- Ansvarlig for overholdelse af afdelingens KPI’er og budget.Kvalifikationer:
Den ideelle kandidat har en baggrund som leder fra udlejningsbranchen – men det er absolut ikke en nødvendighed. Det vigtigste er, at du har den personlighed som gør, at du kan lede, fastholde og udvikle et erfarent og dedikeret team. Du er i sagens natur også ”købmand” med en relevant handelsbaggrund - og har begavelsen til at forstå økonomi og regnskab. Derudover har du disciplinen til at rapportere korrekt og fyldestgørende, og dermed leve op til de standarder, som en ISO-certificeret koncern kræver.
 
Det er en stor fordel hvis du er lokal, og motiveres af at fastholde og udbygge dit netværk i entreprenørbranchen i området omkring Slagelse.LOXAM tilbyder:
Du tilbydes en meget spændende og attraktiv lederstilling, med et stort ansvar og mange forskellige opgaver. Du bliver en del af, ikke kun Danmarks, men Europas største udbyder af materieludlejning. Du får en professionel organisation og et bagland, som bygger på nogle sunde værdier. LOXAM lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet, samt en åben og tillidsvækkende dialog på tværs af organisationen.
 
Løn i forhold til kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Afdelingens åbningstider er fra: mandag-torsdag fra kl. 06.30-16.00 og fredag fra kl. 06.30-15.00. Læs mere på: www.loxam.dk
 
Ansøgningsfrist:
Vi indkalder til samtaler løbende så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt.
 
Spørgsmål kan stilles til rekrutteringskonsulent Carsten Lund Madsen fra Babels. Skriv blot en mail til stilling@babels.dk eller ring på 40 80 40 80 – mandage og torsdage fra kl. 15:00 - 17:30.
 

Kontakt os

{{ actionLabel }}