infrastrutures-banner-desktop.jpg
Liftmekaniker til LOXAM Access Karlslunde
Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny mekaniker på holdet. Du bliver en del at et stærkt og meget erfarent hold, med humor og god plads til selvstændighed.
 
Vi søger en engageret liftmekaniker, som sætter en ære i at levere god kundeservice og høj kvalitet i sit arbejde. Vi søger som udgangspunkt en faguddannet liftmekaniker, dog kan der være flere indfaldsvinkler til jobbet, f.eks. entreprenørmekaniker, landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker eller automekaniker. Det vigtigste er, at du har erfaring med lifte, teleskoplæssere og minikraner og du har grundlæggende færdigheder og holdninger, så du i samarbejde med værkføreren og selvstændigt kan tage initiativ til, at vores materielpark er udlejningsklar og vores kunder får en god oplevelse med vores materiel.
 
Jobbet
- Du kommer til at arbejde med alle former for reparation, service og vedligehold af lifte, teleskoplæssere og andet materiel samt lovpligtige årseftersyn af mærker som JLG, Genie og Manitou m.fl.
- Reparationer kommer primært til at foregå fra vores eget værksted, men kan også forekomme ude på byggepladser mv., hvor kunderne anvender materiellet
 
Din profil
Du har en relevant faglig uddannelse som liftmekaniker eller anden relevant erfaring med reparation og eftersyn på lifte og teleskoplæssere og erfaring med lettere administrativt arbejde.:

- Du skal have gode kompetencer og kundskaber indenfor hydraulik og el-teknik, herunder tolkning af diagrammer
- Du skal kunne håndtere computer til brug af forskellige serviceprogrammer, bestilling af reservedele, administration osv.
- Du skal have kørekort B, gerne truckkort
- Du er kvalitetsbevidst og går op i at aflevere et ordentligt stykke arbejde
- Du er fleksibel, serviceminded og besidder en god ordenssans
- Du er udadvendt og positivt indstillet på at løse de forskellige opgaver
- Du skal kunne være med til at planlægge din egen hverdag
 
Det er nødvendigt, at du har kendskab til IT, da du skal kunne registrere og behandle materieloplysninger i vores IT system.
Arbejdsstedet er vores afdeling i Karlslunde, hvor du vil få 15 gode kollegaer. Vores åbningstid er kl. 07.00 til kl. 16.00 (fre. kl. 15.30) og din arbejdstid vil være planlagt i dette tidsrum. 

Du tilbydes
LOXAM tilbyder dig et job i en spændende og international virksomhed. Vi lægger vægt på et
uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Aktivitetsniveauet er højt og der gås ikke på kompromis med kvalitet og kundeservice.

Vores pensionsordning indeholder sundhedsforsikring og lønnen er efter kvalifikationer.
Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du fremsende en ansøgning, CV samt relevante dokumenter til ansogning@loxam.dk

Sidste frist er 15. juli 2020. Vi holder samtaler løbende så send din ansøgning med det samme. Spørgsmål ang. stillingen kan rettes til Afdelingsleder Jørgen Dalgaard tlf. 28 10 37 43 eller Værkfører Benjamin Christensen på tlf. 41 38 29 76.

Kontakt os

{{ actionLabel }}