infrastrutures-banner-desktop.jpg
Salgskonsulent til LOXAM Access Karlslunde
Jobbet
Med reference til afdelingschefen hos LOXAM Access København bliver du som salgskonsulent ansvarlig for salget af liftløsninger til kunder i København og øvrige Sjælland.

LOXAM ACCESS er en førende specialistfunktion med fokus på liftløsninger til kunder inden for byggesegmentet og industrielle kunder, samt facility service industrien. Derfor ønsker vi at ansætte en person som kan fastholde og udvikle omsætningen og kunderne i området. Samtidigt ønsker LOXAM at udvikle sine relationer med storentreprenører, som allerede i dag udgør en betydelig andel af omsætningen.

Din opgave som ”account manager i eget distrikt” er at udarbejde en løbende plan over hvilke daglige indsatser der skal lægges hvornår og hos hvem, med målet at forøge antal kunder og øge omsætningen per kunde. Din hverdag bliver præget af mange kundeaktiviteter og udfordrende forhandlinger hvor det forventes, at du bidrager med et flot, og måske meget kreativt resultat, som skaber værdi for alle parter.

Kvalifikationer
Du er en af de få som ikke bare er salgskonsulent, men også evner at være en seriøs samarbejdspartner. Du har begavelsen til at omsætte et stærkt udlejningskoncept og et særdeles veludviklet sortiment til resultater på bundlinjen for dig og dine kunder.

Den ideelle kandidater har salgserfaring og gerne fra udlejningsbranchen eller fra entreprenørbranchen – men er ikke ”et must”. Det vigtigste er, at du har et godt selvstændigt drive og har en veludviklet salgs- og forretningsmæssig forståelse. Du har allerede i dag vist din evne til at arbejde struktureret og målrettet, og du kender vigtigheden af stærke styringsredskaber. LOXAM er kendetegnet ved at have en stærk teamspirit, som hviler på nogle gode sunde værdier. Du er derfor også vant til at indgå i- og samarbejde med teams på tværs af en national organisation.

Du tilbydes
Et enormt alsidigt og meget attraktivt salgsjob hvor du har stor handlefrihed i eget distrikt. Du får et professionelt og dedikeret bagland med branchens bedste værktøjer og struktur til at bakke dig op. Du får lov til at repræsentere et af branchens mest stærke brands og du får en moderne salgsledelse som vil kunne bidrage til din personlige udvikling, og du blive samtidigt en del af international virksomhed med ambitionen om at skabe branchens bedste salgsfunktion.

Du bedes fremsende en ansøgning & CV via ansøgningsknappen nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til Afdelingschef Jørgen Dalgaard 28 10 37 43 tlf. eller Salgs- og marketing direktør Nick Rønsner tlf. 28 91 90 83.

LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi
leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 29
afdelinger i Danmark med ca. 290 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 22.000 enheder. LOXAM er til
stede i 22 lande og koncernen beskæftiger ca. 7.900 medarbejdere.
 

Kontakt os

{{ actionLabel }}