Certificering

LOXAM er ISO og DRA certificeret

Vi har stor fokus på kvalitet og miljø. Loxam Group har været ISO certificeret siden 1997. LOXAM Danmark er, som en del af koncernen, nu også certificeret efter kvalitetsstandarden
ISO 9001 og miljøstandarden ISO 14001. Certificeringen, samt efteruddannelse af medarbejderne, skal sikre de høje standarder og den gode kundeservice hos LOXAM.
 Høj standard og god service til vores kunder

Ledelsen i LOXAM arbejder målrettet på at sikre, at virksomheden lever op til vores kunders krav om kvalitet, miljøbevidsthed og ikke mindst sikkerhed omkring vort materiel, udstyr, ydelser og håndtering.

Derfor har vi gennemgået vores processer og forretningsgange, tilrettet og forbedret disse således, at vi lever op til de høje krav en ISO certificering stiller.

I LOXAM stiller vi således store krav til os selv i dagligdagen, hver dag. Vi arbejder aktivt på, at holde en høj sikkerhed, at have en effektiv kvalitetssikring, samt en grundig miljøbevidsthed. Dette gør at du, som kunde, kan være sikker på at få den kvalitet, som du har krav på.

Et effektivt redskab

Med ISO certificeringen har vi dermed fået udarbejdet nogle effektive værktøjer, der gør det muligt, at vi løbende kan styre og kontrollere at alle processer fungerer korrekt. Det er til stor gavn for vores kunder, såvel som vores medarbejdere i LOXAM.

Sikkerheden er, at vi løbende udfører interne og eksterne revisioner, hvorved eventuelle fejl afsløres og korrigeres.

Desuden betyder ISO 14001 certificeringen, at LOXAM’s ydelser nu også er miljøcertificerede. Alle miljøkrav bliver overholdt. I LOXAM måler, dokumenterer og forbedrer vi os løbende, på alle vores miljøforhold. Dermed, kan LOXAM nemt tilbyde miljøregnskab på de maskiner og ydelser, vi stiller til rådighed for vores kunders projekter.
 

Kontakt os

{{ actionLabel }}