Faldsikring

Lej værktøj til fiksering - professionel kvalitet fra Loxam.

Filtre (0)

Type


Faldsikring sele/line

Forbeholdt erhvervskunder

Faldsikring sele/line

Ref.. 068-0040

Flere oplysninger

fra:

415,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Rørpreshoveder sæt

fra:

967,50 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Leje af faldsikring

Faldsikring til håndværkere

En faldsikring er et professionelt udstyr, der sikrer mod nedstyrtning. Formålet med selen er at standse fald og hindre fald. Den bruges i forbindelse med arbejde, der udføres i højder, hvor der er risiko for fald og styrt. Arbejder du i højder, er det en nødvendighed at bruge sikkerhedsudstyr, fordi det er et sikkerhedsmæssigt stykke værktøj, der i sidste ende redder liv. Ifølge regler og love skal du bruge en faldsikring, når du udfører arbejder i 2 meter eller derover. Det kan eksempelvis være arbejde udført på et tag. Du skal altid sørge for at sikre din færdsel på taget. Det gør du enten ved brug af en faldsikring, personløfter eller et rækværk, som er en indhegning af taget. Husk, at du også altid skal sikre de mennesker, der arbejder nede på jorden med en hjelm og sørge for at arbejdsområdet er afmærket med skiltning, så øvige mennesker er gjort opmærksom på arbejdets udførelse. 

 

Faldsikring skal bruges ved arbejde i højder, såfremt arbejdet ikke kan udføres med en kollektiv sikring. En faldsikring bruges særligt i håndværkerfaget i forbindelse med stilladsbrug, tag- eller facadearbejde. Der gælder særlig regler for brugen af en faldsikring, og det er altid vigtigt at være opdateret på reglerne og brugen, inden arbejdet med sikkerhedsselen påbegyndes.

 

Skab sikkerhed med en faldsikring

Med en faldsikring kan du skabe sikkerhed på den bedste måde. Når du arbejder i højder, er det et krav, at arbejdsgiveren stiller sikkerhedsudstyr til rådighed og passer på dig selv. Derfor skal du bruge en faldsikring, hvis du udfører risikofyldt arbejde, hvadenten det er på arbejdspladsen eller privat.

 

Der findes flere forskellige typer af faldsikring. Hvilken en du skal bruge, afhænger af det arbejde, du skal udføre. Det er blandt andet noget af det, vi kan hjælpe med at rådgive om hos Loxam, hvis du er i tvivl om, hvad for noget udstyr dit arbejde kræver.

 

Kontakt os i dag

Hos Loxam står vi altid klar til at betjene dig. Vi er specialister inden for udlejning af materiel og lejer både til industri og private. I vores sortiment har vi alt fra faldsikring til maskiner og værktøj, og du kan trygt leje professionelt materiel til dine projekter hos os. Har du spørgsmål, er du er altid velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at guide og vejlede dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

{{ actionLabel }}