Udskriv side Sitemap

Projektassistance

Når du vælger Loxam, gør vi det nemt for dig at fokusere på din kerneforretning. Udover at etablere byggepladsen, sørger vi også for at servicere dig igennem hele byggeperioden og hjælper dit projekt i mål. Følgende muligheder tilbydes:

Rengøring og måtteservice

Vi sørger for rengøringen, hvad enten det drejer sig om én ugentlig rengøring eller daglig rengøring. Desuden tilbydes alle typer af måtter.

 

Opfyldning af forbrugsvarer

Loxam genleverer forbrugsvarer så ofte, som du ønsker det.
 

Printerløsning

Vi har både store A3 printere med farveprint og små A4 printere i Sort/hvid. Vi leverer, opsætter og sørger for toner igennem hele lejeperioden.
 

Kaffeordning

Kaffen er altid vigtig. Loxam leverer derfor også kaffemaskinerne til dit projekt. Vi har små maskiner med vandbeholdere, til de små projekter og store maskiner med vandtilslutning, til de større projekter. Opfyldning og service af kaffemaskinerne tilbydes selvfølgelig også.
 

Drift og vedligeholdelse af byggeplads

Du bygger, imens Loxam sørger for driften af byggepladsen. Vi opsætter skilte, flytter autoværn, skifter pærer, rydder sne, udbedrer diverse skader og meget mere. Vores team er kompetent og serviceminded, og vi sikrer altid, at opgaverne udføres til din tilfredshed.
 

Vagtordning, adgangskontrol og overvågning

Loxam tilbyder overvågning af alle typer, hvad enten det drejer sig om båndet optagelser eller direkte overvågning. Vi kan desuden implementere adgangskontrol ved porte og hvis du mener, at byggepladsen skal have en vagt tilknyttet, leverer vi naturligvis også dette.
 

Affaldshåndtering

Vi tager os også af affaldshåndteringen og registreringen. Vi sørger for at levere, opsætte, tømme og nedtage alle former for affaldscontainere. Vi samler alle former for dokumentation således, at du kan bevare overblikket, imens at vi sørger for detaljerne.
 

IT Service

Har Loxam opsat alt IT, så yder vi selvfølgelig den tilhørende service.


Vi skræddersyr løsninger, der passer specielt til dine opgaver og behov. Du har kun én samarbejdspartner at ringe til og kan derfor koncentrere dig om fuldt om din byggesag. Kontakt en af vores afdelinger for mere information.