Udskriv side Sitemap

Brug vores services – og mere tid på at udvikle din forretning

Vi plejer at sige, at har du hænderne, så har vi maskinerne. Men det er faktisk kun den halve sandhed. Ud over at stille værktøj og materiel til rådighed, kan LOXAM også hjælpe med alt det, som ikke er kernen i din egen forretning:

Med Loxcall har du én kontakt hos os, som sørger for at opfylde dit behov for materiel, både i og udenfor Danmark. Uden videre besvær, sprogbarrierer, papirarbejde og praktiske udfordringer, får du adgang til hele vores maskinpark på 200.000 stk. materiel, hvad enten det skal bruges i Haderslev eller Hannover.

Med Minilease kan din virksomhed leje materiel og værktøj i et, to eller tre år. Med Minilease outsourcer du jeres indkøb, finansiering, reparation og forsikring. Dermed opnår du besparelser i både tid og penge. Desuden bliver udgifterne forudsigelige og jævnt fordelt over hele den aftalte periode.

Med LOXAMs projektassistance kan du og dine medarbejdere fokusere på arbejdet, som skal gøres, mens vi får byggepladsen til at fungere. Vi yder service i form af rengøring og måtteservice, opfyldning af forbrugsvarer, printerløsning, kaffeordning, drift, vedligeholdelse, sikkerhed, affaldshåndtering og IT-service på byggepladsen.

LOXAM kan også etablere byggepladsen. Vi tilbyder at skabe overblik i etableringsfasen, klare myndighedsbehandling, afspærre veje og andre arealer, etablere køreunderlag m.v., tilslutte el, vand og kloak, opsætte bimålere, levere trapper og stilladser, skiltning, hegn og porte samt etablering af IT- og sikkerhedsløsninger.

Der er sund fornuft i at lade LOXAM klare de serviceopgaver, som ikke har med håndværket at gøre. Så kan du og dine medarbejdere koncentrere jer om projekterne og om at udvikle kerneforretningen. Vi arbejder altid målrettet på, at finde den bedste løsning for dig og dit projekt.