Udskriv side Sitemap

Tidligere nyhedsbreveØnsker du ikke at modtage nyhedsbrevet mere?
 

Juli 2016

 
 

Udlejning til private • CSR-brochure • Nye tiltag • Sommeråbningstider

 

 

Vidste du, at vi også udlejer til private?

Ferien er over os! Og for nogen betyder det - projekter i huset eller haven. 

Så skal du have slibet gulvet, lagt indkørsel eller blot klippet hækken? Så kom ind til LOXAM, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig, med dit projekt.
Kontakt din nærmeste
afdeling allerede i dag.

LOXAM - Ansvarlig udlejning

CSR har altid spillet en central rolle for LOXAM. Faktisk har LOXAM siden sin begyndelse, haft en naturlig tilgang til de sociale og miljø-mæssige hensyn i vores forretning.

I 1997 blev vi ISO 9001-certificeret og senere i år 2010 blev LOXAM, ISO 14001-certificeret i hele det europæiske netværk. Fornyelsen af disse certificeringer i slutningen af 2015 samt  anerkendelse med ISO 26000 og medlemskabet af Global Compact, understreger koncernens homogenitet og bæredygtighed, og sikrer effektive ydelser af høj kvalitet.
Hos LOXAM er CSR ikke blot en realitet - det er en prioritet!
Læs mere om LOXAM's CSR politik og find vores brochure her.
 

Ny karlslunde-afdeling

Der er nye tiltag på vej i LOXAM.
En million-investering skal de næste par år forny og forbedre mange af de i alt 25 afdelinger i Danmark.

Det går stærkt i udlejningsbranchen, og vi er derfor i gang med et større løft. Mange nye projekter er i støbeskeen og ser dagens lys i år.

LOXAM’s afdeling i Karlslunde, vil i fremtiden komme til at huse to afdelinger. Det betyder, at nuværende Access-afdeling i Farum holder flyttedag, og der vil fremadrettet kunne findes både en Rental og en Acces-afdeling på adressen, Svejsegangen 5 i Karlslunde. 

Læs om alle vores tiltag her.


Vi styrker salget

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere jer for vores to nye salgskonsulenter, Kitt Jensen og Steffen Rojahn. 

Kitt Jensen vil blive tilknyttet vores to LOXAM Rental afdelinger i hhv. Nordhavn og Vassingerød. Kitt kommer fra en lignende stilling hos HILTI og har tidligere været ansat hos
J. Jensen – hun har over 14 års erfaring fra branchen.
Steffen Rojahn har 17 års erfaring fra liftbranchen, hvor han bl.a. oparbejdede nye kundeporteføljer, fik et omfattende netværk og et stort produktkendskab. Steffen vil være tilknyttet vores lift-afdeling, LOXAM Access, i Farum – han vil have sin daglige gang i Storkøbenhavn.

 

   

Sommeråbningstider 2016    

I ugerne 28, 29, 30 og 31, er der pga. sommerferie ændringer i vores åbningstider.

Se åbningstider til venstre, eller klik her for større billede.

 
© 2016 LOXAM
LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 25 afdelinger i Danmark med ca. 210 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder. LOXAM er til stede i 13 lande og koncernen beskæftiger ca. 4.600 medarbejdere.