Udskriv side Sitemap

Tidligere nyhedsbreveØnsker du ikke at modtage nyhedsbrevet mere?

 

MARTS 2016

 
 

 

CSR på programmet • Moduler til alle ønsker og behov • DM i Skills

 


 
 

FLOT ANERKENDELSE AF VORES CSR

LOXAM er verdens første udlejningsvirksomhed, til at opnå niveau 3 (ud af 5) i ISO 26000 standarden. 
En anerkendelse som vi er rigtig stolte af. 

ISO 26000, hvis mission er at hjælpe organisationer til at bidrage til en bæredygtig udvikling, er den seneste i rækken af vores udmærkelser. I forvejen er vi netop blevet fornyet
med kvalitetscertificeringen ISO 9001, miljø- og sikkerhedscertificeringen ISO 14000 samt MASE certifikatet. 

HØJE KRAV
LOXAM stiller høje krav til de samfundsmæssige forpligtelser, og vi mener, at det er vores opgave som en international virksomhed, at vi er med til at have fokus på dem.  

Læs mere om den flotte anerkendelse her.

 

FOKUS PÅ MEDARBEJDERNE HOS LOXAM

Alle nyansatte afdelingsledere, udlejnings- og salgskonsulenter fra LOXAM-gruppens 13 lande, sendes på uddannelse i Paris. 

Målet med uddannelsen er, at ensrette LOXAM-gruppens afdelinger i alle lande, således at vi er i stand til at yde det samme høje niveau af service - uanset geografisk placering. 

Det betyder, at LOXAM opnår et kvalitetsløft og fremadrettet vil kunne yde en bedre service for kunder og samarbejdspartnere, uanset hvor i verden du henvender dig. 

Læs mere om formålet med uddannelsen her.

 

MODULCENTER I JYLLAND

I 2015 åbnede vi endnu et modulcenter. 
Så udover vores modul-center i Greve, ligger vi nu også i Herning på Baggeskærvej 54.

Afdelingen i Herning er kommet godt fra start og vi har allerede 4 mand ansat i afdelingen. 

Vi har i forvejen en afdeling beliggende i Herning, på Mads Eg Damgaardsvej 55. En LOXAM Rental-afdeling, med fokus på anlægs- og byggemateriel.

Find din nærmeste LOXAM-afdeling her.

MODULER - TIL ENHVER LEJLIGHED

Vidste du, at vi skræddersyer løsninger specielt til dine opgaver og behov?

Billede: Modul med indbygget sauna og stort vindue, med udsigt til Limfjorden. Leveret til vinterbaderne iVikingeklubben Isbjørnen i Aalborg.

Med et stort og fleksibelt udvalg af modulvogne og pavilloner, kan vi imødekomme langt de fleste behov - uanset byggestørrelse!

Vi kan bygge en hel modul-by med alle tænkelige faciliteter, men også levere en enkelt vogn med hvad dertil hører. 

Alle moduler og vogne kan udstyres og serviceres efter ønske. 

Kontakt din nærmeste 
modul-afdeling og find den løsning som passer dig. 

MATERIALE-SPONSOR VED DM I SKILLS

Vi var med da  de årlige danmarksmester-skaber for erhvervsuddannelser "DM i Skills" løb af stablen d. 4.-6. februar 2016 i Messe C, Fredericia. 
Det var vores materiel der blev brugt i de 21 timer finalisterne, i kategorien "anlægsgartner", havde til at udføre deres projekter. Alle projekter blev derefter vurderet - og vinderne af årets Danmarksmestre i "Skills" blev fundet. 
Læs mere om "DM i SKills" her.
 

 
 
 

LOXAM DAY - FREDAG 8. APRIL 2016

Alle vores Rental og Access afdelinger holderåbent hus og inviterer indenfor - Vi tænder op i grillen og byder på mad og drikke. 

Så kom ind i din lokale LOXAM-afdeling, mød vores dygtige medarbejdere, oplev vores materiel, få en hyggelig dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Vær samtidig med i konkurrencen om en af de 175 Power Banks samt hovedpræmien, 1 stk. iPad Mini. Kom ind på LOXAM DAY og udfyld en konkurrencekupon.  

Vi glæder os til at se dig.

 
© 2015 LOXAM
LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 25 afdelinger i Danmark med ca. 210 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder. 
LOXAM er til stede i 13 lande og koncernen beskæftiger ca. 4.600 medarbejdere.