Udskriv side Sitemap

Tidligere nyhedsbreveØnsker du ikke at modtage nyhedsbrevet mere? 

 

September 2015

 
 

Mange glade gæster • Odense Blomsterfestival • Vi støtter • Vind billetter

 
 
 

mange glade gæster til loxam dag


 

Fredag d. 4 september slog LOXAM dørene op til efterårets LOXAM DAG. En fantastisk dag, hvor nogle kunder fik en tur op i LOXAM Access´ store 60 meter liftbil, og andre benyttede lejligheden til at hilse på kollegaer og tage et pusterum over en sodavand og en grillpølse. Vi siger tak til alle vores glade gæster og kollegaer i LOXAM, for at gøre LOXAM DAG til noget helt specielt - vi glæder os allerede til næste gang.

 

 

 

 

 

 

odense blomsterfestival

LOXAM var med, da Odense Blomsterfestival løb af stablen. På nedenstående link kan du se en timelapse-video af forberedelserne til festivalen - et sjovt indblik i, hvor meget arbejde der egentlig skal til, for at en event som Odense Blomster Festival kan lade sig gøre. Festivalen viser blomster og planter på en ny og innovativ måde og  H. K. H. Kronprinsesse Mary er protector for festivalen. 


 

en god sag

Næsten fire millioner syrere er ifølge FN's Højkommissariat for flygtninge (UNHCR) på flugt fra borgerkrigen i Syrien. 
Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at hjælpe verdens fattigste til et værdigt liv, og det vil vi gerne være med til at bidrage til. 

Du kan også være med til at støtte det gode formål - læs mere her.

 

vind billetter til brøndby - fCK

Søndag 27. september kl. 13.00 spiller de to top-hold, Brøndby og F.C. København på Brøndby stadion. Vi udlodder 2 billetter til den spændende kamp. Læs mere om konkurrencen og deltag på vores Facebook-side "LOXAM Denmark".

 

 

 

På billedet ses afdelingsleder i Slagelse, Per V. Nikolajsen, i en 16 meter selvkørende bomlift - i baggrunden ses messen. 

 

LOXAM på HAVE & LANDSKAB-messen

LOXAM var traditionen tro med på Have & Landskab-messen 26.-28. august i Slagelse.
Messen blev den mest velbesøgte i Have & Landskab-messens historie. Og på LOXAM-standen var der også stor interesse, især omkring den nye elektriske læssemaskine, som med sin miljøvenlige profil gør den særdeles velegnet til indendørs brug. 
Fik du ikke mulighed for at komme forbi messen, så har du mulighed for at læse mere om den nye el-læsser på vores
hjemmeside.

 

 
 

© 2015 LOXAM

LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 25 afdelinger i Danmark med ca. 210 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder. LOXAM er til stede i 14 lande og koncernen beskæftiger ca. 4.600 medarbejdere.