Udskriv side Sitemap

Tidligere nyhedsbreve

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet mere?
 

Marts 2015

 
 

LOXAM Nordhavn ved Niels Bohr byggeriet på Jagtvej KBH. 

 

 

LOXAM i dr-Nyhederne


 
”Der støbes 48 timer i streg - og det er bare første omgang!”. LOXAM er med i et af danmarkshistoriens hidtil største uafbrudte støbningsprojekter.

”Det er et spændende og stort projekt som LOXAM er leverandør til” udtaler Michael Stentoft, afdelingsleder for LOXAM Nordhavn,

 

Niels Bohr byggeriet fakta

 
Som et led i regeringens investeringsplan for modernisering af universiteternes laboratorier, opfører Bygningsstyrelsen nu et nyt laboratorie- og undervisningsbyggeri til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. LOXAM har en af de store 10 tons dumpere på pladsen. Disse maskiner flytter de mange tons grus der er nødvendige, da bygningen skal være modstands dygtig over for vibrationer fra trafikken på Jagtvej.
Dumperen flytter ca. 50 tons på 25 min og kører i pendul fart for at flytte gruset ned af den store rampe ved fundamentet. 

 
 

Mød LOXAM på FACEBOOK og LINKED-in

Kom tæt på de spændende historier fra projekter som LOXAM er leverandør til, i denne uge har vi lagt flere billeder op fra Niels Bohr byggeriet og mød medarbejdere på linked-In. Kig ind og giv os et "like".

 

                                           

 

 

Godt makkerpar 

Den solide 10 tons dumper har et "sidekick" ved det bjerg af grus der ligger i kanten af Niels Bohr byggeripladsen, den store gravemaskine fylder dumperen med 2 skovlfulde -og så kan dumperen levere gruset ned af rampen lyn hurtigt. Både dumper og gravemaskine betjenes af samme mand, en smart måde at effektivisere arbejdsprocessen på - gravemaskinen står simpelthen permanent ved grusbjerget.
 


 
 

   

Nyt job - er det dig?

LOXAM Access i Tilst søger serviceminded og fleksibel chauffør. 
 
Læs mere
 
© 2015 LOXAM
LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 25 afdelinger i Danmark med ca. 210 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 15.000 enheder.     LOXAM er til stede i 13 lande og koncernen beskæftiger ca. 4.300 medarbejdere.