Udskriv side Sitemap

Tidligere nyhedsbreveØnsker du ikke at modtage nyhedsbrevet mere?

 

 

Februar 2015

 
 

LOXAM har hele ”pakken” - samarbejde med Arkil Anlæg

 

 


Det var vigtigt for os i vores valg af leverandør, at vi kunne få ”hele pakken” og at LOXAM kunne levere alle de forskellige typer af  materiel, vi skulle bruge i forbindelse med projektet. Det er tidsbesparende og en klar fordel, at vi ikke skal ud og afsøge markedet for flere leverandører, da vi skulle bruge både jord- og anlægsmateriel samt beboelses moduler.

Professionelt samarbejde 


Vi har et godt og professionelt samarbejde med Afdelingsleder Thomas Hune fra LOXAM i Roskilde – som formår at imødegå de udfordringer, der opstår undervejs – det er en nødvendighed, når man står med et projekt i denne størrelsesorden. LOXAM er en god sparringspartner på projketet og pris, service og kvalitet hænger sammen.

 
Udtaler Entrepriseleder Theis Stenberg Rasmussen fra Arkil Anlæg

 

OM PROJEKTET

 

I perioden 2010-2018 anlægger Banedanmark en ny dobbeltsporet elektrificeret jernbane fra København over Køge til Ringsted. Banen bygges til hastigheder på op til 250 km/t for persontog og er Danmarks første jernbane, som kan betjene højhastighedstog. 
Strækningen København-Ringsted er af international betydning, da den indgår i det transeuropæiske netværk som forbindelse mellem Skandinavien og det øvrige Europa. Banen er desuden et led i Timemodellen, der skal nedbringe rejsetiden mellem Danmarks største byer, til én time. 
Forventes at åbne i 2018 læs mere her
 

 

 

 Arkil Anlæg bruger bl.a. jordkompaktere på projektet, se udvalget hos LOXAM her
 
 

 
 
 

Loxam Roskilde:

 

LOXAM Rental i Roskilde har 15 ansatte og er en af de større afdelinger på midtsjælland. Afdelingsleder Thomas Hune står for den daglige drift. 

Se alle LOXAM afdelinger her

 
 
© 2015 LOXAM
LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 25 afdelinger i Danmark med ca. 210 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 15.000 enheder. LOXAM er til stede i 13 lande og koncernen beskæftiger ca. 4.300 medarbejdere.