Udskriv side Sitemap

Kvinde i spidsen for Loxam

Vi har netop udnævnt 57-årige Hanne Baunsgaard til administrerende direktør for Loxam Danmark.

Hanne Baunsgaard kom til Loxam (dengang DNE Materialeudlejning A/S) I 2002, som økonomichef, og hvor hun siden 2006 har været økonomidirektør, med ansvar for økonomi, administration og HR.

Som administrerende direktør i Loxam Danmark afløser hun Peter Lock, som har valgt at søge tilbage til kemikalieindustrien, efter to år på posten.

- Jeg er naturligvis glad for udnævnelsen og de nye udfordringer, som jobbet indebærer, siger Hanne Baunsgaard:

- Efter fusionen og integrationen med den europæiske virksomhed, står Loxam Danmark i en meget stærk position. Vi er blevet mere rationelle og effektive – og vi er blevet rigtig gode til at opfange og reagere på ændringer i markedet og i kundernes behov. At være en del af en europæisk virksomhed, giver os en styrke, som på mange måder kommer os og vores kunder til gode. I Loxam Danmark har jeg en meget kompetent og sammenspillet ledergruppe, som jeg er sikker på, kan drive det vidt i de kommende år, siger Hanne Baunsgaard.

Hanne Baunsgaard er den første kvindelige direktør i Loxam-koncernen, som under fransk koncernledelse har selskaber i 10 europæiske lande. Også her i Loxam Danmark er Hanne Baunsgaard indtil videre den eneste kvinde i ledergruppen, og alle Loxam Danmarks 18 afdelinger ledes i dag af mænd.
Hanne spår dog, at flere kvinder vil komme til i fremtiden:

- Udlejning af entreprenørmateriel er en lidt speciel branche, og det er først inden for de seneste år, at vi er blevet sådan rigtigt industrialiseret og professionaliseret. Det betyder, at vi nu efterspørger flere dygtige og veluddannede medarbejdere og ikke udelukkende de selvlærte branchefolk. Derfor kan også flere velkvalificerede kvinder komme til fremover, siger hun.